Büyükşehir’in Kırtasiye Desteği Yüzleri Güldürdü
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediyesi, her yıl öğrencilere sağladığı kırtasiye malzemesi desteğini bu yıl da sürdürdü. Toplamda 3 bin ilk ve ortaokul öğrencisine dağıtılan kırtasiye destek paketleri, öğrenciler kadar velilerin de yüzünü güldürdü.
Şehrin imarı ve inşası noktasında altyapıdan ulaşıma, üstyapıdan temizliğe tüm alanlarda faaliyetlerini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik çerçevesinde de vatandaşları yalnız bırakmıyor. İhtiyaç sahibi vatandaşların dermanı olan Büyükşehir Belediyesi, her yıl öğrencilere sağladığı kırtasiye malzemesi desteğini bu yıl da sürdürdü. İlk ve ortaöğretim birinci sınıf öğrencilerine içerisinde; defterden kaleme, boyadan sözlüğe, cetvelden kalemliğe her türlü kırtasiye malzemesinin bulunduğu eğitim setleri ücretsiz olarak dağıtıldı. Toplam 3 bin öğrencinin kırtasiye ihtiyaçlarının karşılandığı destek paketleri öğrenciler kadar velilerin de yüzünü güldürdü. Sağlanan desteklerin çok anlamlı olduğunu belirten veliler, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Pazarcık Kırsalına Modern Ulaşım Yatırımı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Kızkapanlı Mahallesi’nde ulaşımı olumsuz etkileyen eski köprü yerine 21 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yeni, modern köprü inşa ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Ekinözü Kırsalında Ulaşıma Güç Katan Yatırım
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekinözü kırsalındaki 23 kilometrelik Alişar Grup Yolu’nda ikinci kat sathi kaplama çalışmalarını sürdürüyor. Alişar, Ataköy ve Türkmenler mahallelerinin ulaşımda yoğun olarak kullandığı güzergâh, yapılan yatırımla daha güvenli ve konforlu hale geliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Pazarcık Kızkapanlı’nın Sosyal Tesisinde Çevre Düzenlemesi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Kızkapanlı Mahallesi’nde hizmet veren taziye evi çevresine 4 bin metrekarelik kilit parke kazandırarak tesisin ulaşılabilirliğini ve kullanımını artırıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’in Ödüllü Turnuvasında 180 Sporcu Şampiyonluk İçin Ter Döküyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde 15 Temmuz Spor Vadisi’nde düzenlenen ödüllü tenis turnuvası, 8 farklı kategoride 180 sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne oluyor. Turnuva, 25 Temmuz’da oynanacak final müsabakaları ve ödül töreniyle sona erecek.
Akdo, 3. Kez Ağustos Fuarı Ana Sponsoru oldu
Akdo, Kahramanmaraş’a Değer Katan Proje ve Etkinliklerin En Büyük Destekçilerinden Biri Olmayı Sürdürüyor
Kahramanmaraş'ta İki Fabrikayı Alevler Sardı! Ekipler Seferber Oldu
Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde plastik fabrikasının deposunda çıkan yangın kısa sürede büyüyerek bitişikteki tekstil fabrikasına sıçradı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, alevleri kontrol altına alma çalışmaları aralıksız sürüyor.