© Haber Hanesi 2014 - 2025

Büyükşehirden Selçuklu’ya Taziye Evi

Büyükşehir Belediyesi şehir genelindeki sürdürdüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi.Onikişubat Şelcuklu Mahallesi’nde taziye evinin temeli atıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler tarafından Onikişubat ilçesi Şelçuklu Mahallesi’nde yeni bir yatırım daha başlatıldı. Bölgeye kazandırılacak taziye evinin temeli atıldı. Konu ile ilgili olarak Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada 420 metrekare alan üzerine yeni bir taziye evinin inşa edildiği belirtildi.

 

420 Metrekare Alan Üzerinde

Açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehir genelinde çalışmalarımız sürüyor. Hemşerilerimizin talebi doğrultusunda Onikişubat Selçuklu Mahallemizde yeni bir yatırımı hayata geçiriyoruz. Mahallemize taziye evi inşa ediyoruz. Yaklaşık 420 metrekare alan üzerinde başlattığımız çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. İlçemize ve mahallemize hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı.

 

İlginizi Çekebilir

Dr. Sermet Kileci: Cumhuriyet Geleceğimizi Aydınlatan En Güçlü Değerimizdir

SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, Cumhuriyet’in ilanının 103’üncü yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Cumhuriyet geleceğimizi aydınlatan en güçlü değerimizdir” dedi.

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı: Cumhuriyet Bilim ve Çağdaşlaşmanın Simgesidir

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Cumhuriyetimizin ilanının 103. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Cumhuriyet eşitliğin, bilimin ve çağdaşlaşmanın önemli bir simgesidir” dedi.

Bilim ve Sanat SÜRBİLFEST’te Buluştu: Kipaş Holding’den Festivalde Çifte Çıkarma!

Kahramanmaraş’ta sürdürülebilirlik bilincini yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen Sürdürülebilir Bilim Festivali (SÜRBİLFEST), Piazza AVM büyük bir coşkuyla devam ediyor. Bölgenin köklü sanayi devlerinden Kipaş Holding, festivalde hem çevreci üretim vizyonunu simgeleyen Kipaş Kağıt hem de çalışanlarının sahne aldığı Kipaş Holding Müzik Kulübü ile yer alarak etkinliğe renk kattı.

SANKO Üniversitesi’nde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı Açıldı

Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) 5 Ekim 2026 tarihli Yürütme Kurulu kararıyla, SANKO Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı açıldı.

Zuhal Karakoç’tan kendisini hastanede ziyaret eden Osman Tunahan’a kitap hediyesi

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyaret eden Osman Tunahan’a üç kitap hediye etti.

Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"

Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.

TÜM HABERLER