© Haber Hanesi 2014 - 2025

Büyükşehir’den Okurlara ‘Her Güne Bir Kitap’

Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği ‘Her Güne Bir Kitap’ etkinliğiyle Aralık ayı boyunca her gün çekilişle 3 kişiye kitap hediye edecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şiir ve edebiyatın başkentinde edebi, kültürel ve sanatsal birikimi artırmak için örnek bir çalışmayı daha hayata geçirdi. ‘Her Güne Bir Kitap’ temalı çalışmayla Aralık ayı boyunca gerçekleştirilecek çekilişlerle her gün 3 kişiye Mehmet Akif Ersoy, İlber Ortaylı, Mevlâna İdris, Nuri Pakdil, İsmet Özel, Miguel de Cervantes, Nevzat Tarhan, Teoman Duralı, Fethi Gemuhluoğlu gibi birbirinden değerli yazar ve şairlerin kitapları hediye edilecek. Çekilişe katılım şartları ise; Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün Twitter hesabını takip etmek, paylaşılacak gönderiyi retweetlemek ve ‘EdebiyatınBaşkenti’ hashtag ile yoruma 3 kişiyi etiketlemek olarak belirlendi. Çekilişle okurlara hediye edilecek ilk eser ise Mustafa Çiftci’nin Ah Mercimeğim adlı kitabı olacak.

İlginizi Çekebilir

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.

Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”

Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu

Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.

TÜM HABERLER