Büyükşehir’den Kuzey Çevre Yolu’na Yeni Ulaşım Hattı
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediyesi, 10 Temmuz Pazartesi günü itibariyle Baykar Konteyner Kent ve Kuzey Çevre Yolu arasında toplu taşıma hizmeti verecek 77/B numaralı hattın hizmete gireceğini duyurdu.
Vatandaşların toplu taşıma ihtiyacını karşılamak ve toplu ulaşımda konforu artırmak için faaliyetlerini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin yeni yerleşim alanlarından Kuzey Çevre Yolu civarına yeni toplu ulaşım hattını hizmete alıyor. 10 Temmuz Pazartesi günü hizmete girecek olan 77/B numaralı hat; Baykar Konteyner Kent’ten başlayıp Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi – Şekerdere – Ahır Dağı Caddesi güzergâhını takip ederek Kuzey Çevre Yolu’na ulaşım sağlayacak. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada; 10 Temmuz Pazartesi günü hizmete girecek 77/B numaralı hat ve şehir içi ulaşım hizmeti veren tüm toplu taşıma araçlarının güzergâh ve hareket saatine https://kahramanmaras.bel.tr/toplu-tasima-guzergah-ve-saatleri internet adresi ve KahramanKart mobil uygulaması üzerinden ulaşılabileceği, toplu taşımaya ilişkin 0531 082 00 22 numaralı WhatsApp hattından bilgi alınabileceği belirtildi.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.