Büyükşehirden Hastane Ulaşımına Büyük Kolaylık
GÜNDEMKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Türkoğlu İlçe merkezinde İmalı Deresi üzerinde yapımına başladığı köprü ile Türkoğlu Devlet Hastanesi’ne ulaşım 2200 metreden 150 metreye düşecek.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Türkoğlu İlçesi’nde İmalı Deresi üzerinde yapımına başladığı köprü ile ilçe merkezinden Türkoğlu Devlet Hastanesine ulaşımı 150 metreye düşürüyor.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince Türkoğlu İlçe Merkezi’nde İmalı Deresi üzerine 15 metre uzunluğunda 7 metre genişliğinde yapılacak köprü yapımına başlandı.
Şu anda Türkoğlu’nda ilçe merkezinden Devlet Hastanesine ulaşım 2200 metrelik bir yol ile sağlanıyor. İmalı Deresi üzerinde yapımına başlanan köprünün tamamlanması ile Devlet Hastanesi ulaşım 150 metreye düşecek.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.