© Haber Hanesi 2014 - 2025

Büyükşehirden Çevre Temizliği

Büyükşehir Belediyesi bayram süresince herhangi bir salgın hastalık ve çevre kirliliğinin yaşanmaması için çöp konteynırları ile hayvan satış ve kesim yerlerinde ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler kurban satış ve kesim yerlerinde temizlik ve ilaçlama çalışması gerçekleştirdi. 11 ilçede gerçekleştirilen ilaçlama çalışmalarıyla sivrisinek ve karasinek gibi tüm vektörlere karşı etkin bir mücadele yürütüldü.

 

İlaçlama Yapıldı

İlgili birimler Kurban Bayramının 15 gün öncesinden belirlenen bölgelerde çalışmalarını sıklaştırdı. Şehir genelindeki çöp konteynırlarının yanı sıra ilçe kurban komisyonlarınca belirlenen hayvan satış ve kesim yerlerinde çevre ve halk sağlığı açısından risk oluşturacak vektörlere karşı ilaçlama yapıldı. Hayvan dışkıları, kesim yerlerindeki hayvan atıkları toplanarak ve bölgeler ilaçlanarak bayram süresinde yaşanabilecek salgın hastalıkların önüne geçildi.

 

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER