Büyükşehir Yarıyıl Tatilinde Miniklerin Yanında
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediyesi, 26 Ocak Perşembe günü ‘Adım Empati’ adlı tiyatro gösterisini NFK Kültür Merkezi’nde çocuklarla buluşturacak. Ücretsiz olarak sahnelenecek gösteriye tüm çocuklar davet edildi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, çocukların yarıyıl tatilini daha eğlenceli ve verimli şekilde değerlendirmelerine katkıda bulunmak için birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinlikler düzenlemeyi sürdürüyor. Etkinlik takvimi kapsamında, 26 Ocak Perşembe günü ‘Adım Empati’ adlı tiyatro gösterisi minikler için perdelerini açacak. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinlik, saat 13.00 ve 15.00 olmak üzere 2 seans şeklinde sahnelenecek. Dostluğun, arkadaşlığın ve empati yapmanın önemini konu alan gösterinin biletleri 25 ve 26 Ocak tarihlerinde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nden ücretsiz olarak temin edilebilecek. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “26 Ocak Perşembe günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelenecek ‘Adım Empati’ adlı tiyatro gösterisine tüm çocuklar davetlidir” ifadelerine yer verildi.
İlginizi Çekebilir
Yeşil Vatan İçin Kritik Zirve: Kahramanmaraş’ta Yangın Tedbirleri En Üst Seviyeye Çıkıyor
Kahramanmaraş'ta artan sıcaklıklar nedeniyle orman yangınlarına karşı yeni önlemler devreye alınacak. Riskli bölgelere girişler sınırlandırılabilecek, denetimler ise sıklaştırılacak.
KASKİ'den Su Kayıplarına Teknolojik Takip! Görünmeyen Arızalar Tek Tek Tespit Ediliyor
Kahramanmaraş'ta su kayıp ve kaçaklarını azaltmak için çalışmalarını sürdüren KASKİ, akustik dinleme teknolojisiyle yer altındaki görünmeyen sızıntıları tespit ederek içmesuyu kaynaklarının korunmasına katkı sağlıyor.
KASKİ’den Kritik Uyarı: Vefat Eden Abonelerin Su Kayıtları İptal Edilecek
KASKİ, vefat eden abonelere ait su aboneliklerinin devredilmesini istedi. 10 Temmuz'a kadar işlem yapılmazsa sayaçlar sökülecek.
Kahramanmaraş'ta Aile Faciası: Kayınpederinin Bıçakladığı Damat Yaşamını Yitirdi
Kahramanmaraş'ta kayınpederiyle tartışan 30 yaşındaki damat bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç yaşamını yitirdi.
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.