© Haber Hanesi 2014 - 2025

Büyükşehir, Şehrin Ulaşım Ağını Güçlendirmeyi Sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi, İmran Kılıç Bulvarı Kavşağı’ndan eski Canlı Hayvan Pazarı’na devamında da odun ambarı ve haller bölgesine ulaşım sağlayan 2,5 kilometre uzunluğundaki arterin asfaltını yeniliyor.

 

Şehrin ulaşım ağını güçlendirmek için faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin çalışma gerçekleştirdiği adreslerden birisi de İmran Kılıç Bulvarı Kavşağı’ndan eski Canlı Hayvan Pazarı’na devamında da odun ambarı ve haller bölgesine ulaşım sağlayan arter oldu. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nca toplamda 2,5 kilometre uzunluğa ve 20 metre genişliğe sahip arter sıcak asfaltla yenileniyor. Deforme olduğu için araç trafiğinde aksamalara neden olan arterde yürütülen yenileme çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla bölgede ulaşım konfor ve güvenliği üst seviyeye çıkarılacak.

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER