Büyükşehir Özel Gereksinimli Vatandaşların Yanında
GÜNDEMKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, Çağlayancerit ilçesinde özel gereksinimli çocukları ve ailelerini ziyaret etti.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik uygulamalarıyla örnek olmaya devam ediyor. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, özel gereksinimli çocukları ve ailelerini ziyaret ederek tespit edilen ihtiyaçları teslim ediyor. Bu kapsamda Çağlayancerit ilçesinde iki özel gereksinimli çocuğa okullarına da ulaşımlarını kolaylaştıracak tekerlekli sandalye hediye edildi. Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun’un da yer aldığı ziyarette çocuklara çeşitli hediyeler de verildi. Mutlulukları yüzlerinden okunan çocuklar ve aileleri desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Hizmette Engel Yok
Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuba Gökçen ziyaretlere ilişkin yapmış olduğu açıklamada, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör öncülüğünde şehrimizdeki tüm özel gereksinimli vatandaşlarımıza ulaşmaya ve yanlarında olmaya çalışıyoruz. Onları mutlu edebilmek, yüzlerinde tebessüm oluşturabilmek bizleri daha da mutlu ediyor. Hizmetin önünde hiçbir engel yoktur. Yaz-kış, gece-gündüz demeden her zaman sahada, özel gereksinimli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.