© Haber Hanesi 2014 - 2025

Büyükşehir Öğrencilerin Yanında

Büyükşehir Belediyesi, YKS tercih sürecinde üniversite adaylarına ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek. Öğrenciler, 27 Temmuz – 5 Ağustos tarihleri arasında NFK, Onikişubat Rehberlik ve Araştırma Merkezi ve Piazza AVM’de kurulan YKS Tercih Danışmanlığı noktalarından ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında faaliyetlerini sürdürüyor. Öğrencilere yönelik çeşitli hizmetler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, anlamlı bir çalışmayı daha hayata geçiriyor. Büyükşehir Belediyesi ve Onikişubat Rehberlik ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında öğrencilere Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih danışmanlık hizmeti verilecek. Üniversite adayları, 27 Temmuz – 5 Ağustos tarihleri arasında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde hafta içi 10.00 – 18.00, Onikişubat Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde hafta içi 08.00 – 17.00 ve Piazza AVM’de 10.00 – 18.00 saatleri arasında YKS Tercih Danışmanlığı noktalarından ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilecek.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER