Büyükşehir Koruyucu Maske Dağıtımına Başladı
GÜNDEMKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınını önlemeye yönelik çalışmaları kapsamında il genelinde ücretsiz koruyucu maske dağıtımına başladı.
Büyükşehir Belediyesi, insanların market, otobüs ve pazar yerleri gibi toplu halde bulundukları alanlarda kullanmaları zorunlu hale getirilen koruyucu maske dağıtımına başladı. Hastalık semptomları yüksek ateş, nefes darlığı ve öksürük olan koronavirüs, özellikle hapşırık ve öksürük yoluyla diğer insanlara bulaşmakta ve yayılmaktadır. Hapşırma ve öksürme yoluyla koronavirüsün çevreye dağılmasını, diğer insanlara bulaşmasını önlemek için, ellerin sık aralıklarla 20 dakika boyunca yıkanması kadar koruyu maske kullanımı da önemlidir. Büyükşehir Belediyesi, hemşehrilerimizin koruyucu maskeye daha kolay ulaşmaları için, otobüs duraklarında ve şehrin farklı noktalarında ücretsiz olarak maske dağıtımı yapmaktadır.
Özen ve Dikkat Sizden Maskeler Bizden
Konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılan açıklamada özellikle “Evde kal” çağrısına dikkat çekildikten sonra, “Zorunlu sebepler dolayısıyla evinden çıkmak zorunda olan hemşehrilerimiz lütfen maske kullanımına özen göstersinler. Özen ve dikkat hemşehrilerimizden, maskeler bizden. Elimizde herkese yetecek kadar maske bulunmaktadır.” ifadelerine yer verdiler.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.