© Haber Hanesi 2014 - 2025

Büyükşehir, Göksun Konteyner Kent’te İmalatlarını Sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi, Göksun Konteyner Kent’te üstyapı imalatlarını sürdürüyor. Toplamda 950 depremzede aileye ev sahipliği yapacak geçici barınma merkezine toplamda 25 bin metrekare kilit parke döşenecek ve 8 bin metrekare asfalt yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde depremzedelerin barınma ihtiyacının karşılanması noktasında oluşturulan geçici konaklama merkezlerinde alt ve üstyapı çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nca çalışma yürütülen adreslerden bir tanesi de Göksun ilçesi Yantepe Mahallesi’ne inşa edilen konteyner kent oldu. Ekipler, toplamda 950 depremzede aileye ev sahipliği yapacak geçici barınma merkezinde kilit parke imalatı ve asfalt öncesi zemin hazırlıklarını sürdürüyor. Yoğun bir şekilde devam eden çalışmalarla bölgeye toplamda 25 bin metrekare kilit parke ve 8 bin metrekare sıcak asfalt kazandırılacak. Altyapının ardından üstyapı çalışmalarının da kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla geçici barınma merkezinin vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER