Büyükşehir Enkaz Kaldırma Çalışmalarını Sürdürüyor
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediyesi, arama kurtarma çalışmaları tamamlanan bölgelerde 25 araç ve 35 personelle enkaz kaldırma ve hafriyat çalışmalarına destek oluyor.
Yaşanan depremin ardından şehirde temizlikten ilaçlamaya, defin hizmetlerinden itfai olaylara tüm alanlarda faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, arama kurtarma çalışmaları tamamlanan bölgelerde enkaz kaldırma ve hafriyat çalışmalarına da destek veriyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda toplamda 25 araç ve 35 personel aktif olarak görev alıyor. Yoğun bir şekilde devam eden çalışmalarla şehir moloz yığınlarından temizleniyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, şehrin tekrardan ayağa kaldırılması noktasında tüm alanlarda çalışmaların gece gündüz devam ettiği belirtildi.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş’ta bıçaklı kavga: İki kuzen genç yaşta hayatını kaybetti
Kahramanmaraş Aksu Mahallesi'nde iki grup arasındaki tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Ağır yaralanan iki kuzen hastanede hayatını kaybetti.
Kahramanmaraş’ta Kanyonda Yaralandı! Ekipler Seferber Oldu
Kahramanmaraş Onikişubat’taki Galgamaç Şelalesi Kanyonu’nda düşerek ayağından yaralanan vatandaş, AFAD, UMKE ve ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.
Kahramanmaraş İstiklalspor Sezona 1 Puanla Başladı
Kahramanmaraş Akedaş İstiklalspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’taki sezonun ilk maçında Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile 0-0 berabere kaldı. İlk hafta maçı 0-0 sona erdi.
Kahramanmaraş’ta Kan Donduran Olay! 32 Yaşındaki Adam Can Verdi!
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu’nda silahlı saldırıya uğrayan 32 yaşındaki E.A. hayatını kaybetti. Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.
Kahramanmaraş’ta Orman Yangını! 70 Personel ve 3 Helikopter Seferber Oldu
Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangını kontrol altına almak için ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi devam ediyor. Yangına 70 personel ve çok sayıda araçla müdahale ediliyor.
Kahramanmaraş’ta anlamlı organizasyon: Burhan’ın hayali gerçek oldu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, bir özel gereksinimli vatandaşın hayalini daha gerçeğe dönüştürdü. Asker kıyafeti giyerek vatani görevini yapma hayalini gerçekleştirmek isteyen Burhan Karslı’nın talebi, Başkan Görgel tarafından verilen talimatla gerçeğe dönüştürüldü.