© Haber Hanesi 2014 - 2025

Büyükşehir Ekipleri Trafikte Güvenlik İçin 7/24 Sahada

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şehrin trafik akışını güvenli hale getirmek için trafik işaretçileri, sinyalizasyon, kasis, levha ve yol çizgi çalışmalarını 7/24 sürdürüyor. Ekipler yıl içinde, 11 ilçede 9 bin 400 noktada uyarıcı levhaları yeniledi, yaklaşık 200 bin metrekare yol çizgi ve yaya geçidi uygulaması gerçekleştirdi.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, trafikte yaya ve araç güvenliğini artırmak için hummalı çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, Ulaşım Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler kentin 11 ilçesinde arterlerde trafik işaretçileri, levhaları, yaya geçitleri, kasisleri yeniliyor. Sinyalizasyon sistemlerinin sorunsuz çalışması için gece gündüz sahada olan ekipler, trafikte güvenlik aksamalarına geçit vermiyor. UKOME kararları doğrultusunda yıl içinde 6 yeni kavşakta sinyalizasyon sistemleri aktif hale getirilirken, 4 kavşakta da sistemleri yeniledi.

 

9 Bin 400 Noktada Çalışma Gerçekleşti

Onikişubat ve Dulkadiroğlu’nun yanı sıra Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk sahasında bulunan 11 ilçedeki tüm arterlerin yönlendirici işaret ve çizgileri de ekiplerce yenileniyor. Yaya geçitleri, yol çizgileri gibi uyarıcı işaretler yıl içinde yaklaşık 200 bin metrekarelik boya uygulamasıyla yenilendi. 9 bin 400 noktada ise yönlendirici ve uyarıcı trafik levhası çalışması gerçekleştirildi.

 

Güvenli Trafik, Bilinçli Sürücü

Ulaşım Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Trafikte güvenliğin sağlanması için tüm ekiplerimizle 7/24 sahadayız. Özellikle okul bölgeleri, yaya geçitleri gibi hassas alanlarda işaretçilerimizin sayısını her geçen gün artırıyoruz. Şehrimizin trafiği bilinçli vatandaşlarımız ve sürücülerimizle daha güvenli. Vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” ifadelerine yer verildi.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER