Büyükşehir Doğaseverleri Andırın Se Yaylası’yla Buluşturdu
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Doğa Yürüyüşleri’nin bu haftaki rotası şehrin doğal güzelliklerinden Andırın Se Yaylası oldu. Farklı yaş grubundan toplamda 120 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte doğaseverler 7 kilometrelik mesafe kat etti.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ‘Doğa Yürüyüşleri’ etkinliğinde vatandaşları şehrin doğal güzellikleriyle buluşturmayı sürdürüyor. Bu kapsamda rutin olarak düzenlenen Doğa Yürüyüşleri’nin bu haftaki rotası Andırın Se Yaylası oldu. Farklı yaş grubundan toplamda 120 doğaseverin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte doğa tutkunları 7 kilometrelik mesafe kat etti. Katılımcılar, doğal manzarasıyla doğa tutkunlarının uğrak noktası haline gelen Andırın Se Yaylası’nda bir yandan spor yaparken bir yandan da doğanın, temiz havanın ve manzaranın tadını çıkardı. Etkinlikten duyduğu memnuniyeti belirten doğaseverler, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Doğa Yürüyüşleri etkinliğinin doğa tutkunlarıyla buluşmaya devam edeceği belirtildi.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.