© Haber Hanesi 2014 - 2025

Boğaziçi Kavşağı Tamamlandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Tekerek, Boğaziçi ve Haydarbey Mahallelerine bağlanan Bahçeci Hoca Bulvarı üzerindeki kavşak çalışmasını tamamlandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, trafik akışının yoğun olduğu arterlerde yaya ve araç güvenliğini artırıcı çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Onikişubat ilçesi, Tekerek, Boğaziçi ve Haydarbey Mahallelerine bağlanan Bahçeci Hoca Bulvarı üzerindeki kavşak çalışmaları tamamlandı. Direk ana caddeye bağlanan, trafik akışını tehlikeye sokan tali yol kapatıldı. Yeni açılan güzergah asfaltlanırken, kapanan tali yol ise park alanına dahil edildi. Bulvar üzerine inşa edilen döner kavşakla da araç ve yaya geçişleri daha güvenli hale getirildi. Vatandaşlarla istişare edilerek yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirten bölge esnaflarından İbrahim Akpınar, “Yaklaşık 4 yıldır Boğaziçi Mahallesi’nde esnaflık yapıyorum. Bu süreçte bu noktada çok ciddi kazalara şahit olduk. Yapılan çalışmalar sayesinde olası birçok kazanın önüne geçilmiştir” diye konuştu.

 

Tali Yoldan Çıkışlara Önlem

Boğaziçi Mahallesi Muhtarı Yaşar Akdemir ise, “Büyükşehir Belediyemiz bölgede önemli bir çalışma gerçekleştirdi. Öncelikle ana caddeye bağlanan tali yol kapatıldı. Bu kapanan yol park alanına yürüyüş yolu olarak dahil edildi. Bölgede yapılan kavşakla da olası trafik kazalarının önüne geçildi. Bu süreçte bizimle sürekli istişare halinde olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmayla bölgenin trafik akışı daha güvenli hale gelmiştir” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği

SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

TÜM HABERLER