Bir Bardak Sıcak Çorba İle Gönülleri Fethetti
Kahramanmaraş HaberleriGece yarısı emniyet uygulama noktalarında, sabahın erken saatlerinde ise fabrika vardiya değişiminde sıcak çorba ikramı yapan KYS Catering, sosyal projelerin önemini bir kez daha hatırlattı.
Özellikle kış aylarında görevlerini aksatmadan sürdüren emniyet mensuplarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak isteyen KYS Catering, Yönetim Kurulu Başkanı Metin Azaplıoğlu’nun liderliğinde emniyet uygulama noktalarını ziyaret etti. Şehrin Doğu, Batı ve Güney girişlerinde yer alan emniyet noktalarında polis memurlarıyla bir araya gelen Azaplıoğlu, görevlilere kendi elleriyle çorba ikram etti. Bu gibi sosyal faaliyetleri önemsediklerini hatırlatan Azaplıoğlu, sabahın erken saatlerinde fabrika vardiya değişimlerinde de çorba ikram ettiklerini dile getirdi.
Azaplıoğlu, ortaya koydukları sosyal sorumluluğu şu sözlerle dile getirdi: “Bizlerin rahatı ve huzuru için büyük fedakarlıklar yapan kıymetli emniyet mensuplarımız ve sanayi çarkımızın olmazsa olmazı çalışanlarımızın her zaman yanındayız. Özellikle emniyet mensubu kardeşlerimizle bir araya gelmek ve onlarla sohbet etmek bizleri çok mutlu etti. Bu gibi çalışmaları önemsiyoruz ve inşallah sık sık yapmayı planlıyoruz. Paydaş olduğumuz fabrikalarımızda bu faaliyetimizi zaman zaman yapıyoruz. Bundan sonraki süreçte çeşitli kurum önlerinde de kurumlarımızdan gerekli izinleri alarak bu faaliyetimizi sürdüreceğiz. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Her zaman emniyet güçlerimizin ve çalışanlarımızın yanındayız.”
İlginizi Çekebilir
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”
Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu
Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.