© Haber Hanesi 2014 - 2025

“ Benim Hatam “ Kitabı Çıktı !

Kahramanmaraş’lı Gazeteci- Yazar İlhan Gökalp Durmuş ilk kitabı olan “ Benim Hatam “ kitabı çıktı.

Yedi Güzel Adamın şehri ve edebiyatın başkenti Kahramanmaraş'ta yetişen Gazeteci yazar İlhan Gökalp Durmuş’un ilk kitabı ”Benim Hatam “  yayınlandı. Gazeteci Yazar Durmuş’un ilk kitabı olan " Benim Hatam " kitabını şöyle değerlendirdi ;

 

“ Kahramanmaraş’ımızda doğup büyümüş olmak ile oldukça onur duyuyorum çünkü bu şehirde hangi kapıyı çalsanız o evde , o ailede muhakkak suretle bir şair , bir yazar ve bir ozan bulursunuz. Kahramanmaraş Türk edebiyat dünyasının mihenk taşlarından birisidir. Yedi güzel adamın şehridir. Adil Erdem Bayazıt , Cahit Zarifoğlu , Akif İnan , Rasim Özdeneren , Nuri Pakdil ve Karakoç ailesinden Bahattin Karakoç , Abdurrrahim Karakoç daha ismini sayamadığım bir çok şair yazar ve ozan bu topraklarda yetişti. Bu Kahraman kentin özelliğidir. Kendimizi ifade edebilmek için yıllarca bir elimizde kalem bir elimizde saz ile yıllar boyunca kendimize edebiyatın başkenti diyebilecek kadar büyük şairler, yazarlar ve ozanlar yetiştirmişiz. Ben çocuk yaşta bir yola çıktım onbeşli yaşlarımda yazmaya başladım yıllar boyunca teknolojinin de avantajı ile bir çok ünlü yazar ve şairden feyz alarak onlardan öğütler alarak şu an meydana çıkan kitabımı ilk adım olarak oluşturdum. Yıllar boyunca sosyal medyadaki yazdıklarımı takip edenler ( ben dostlarım diyorum onlara ) hep bir gün kitap çıkaracağım günü bekledi sabırla ve bu kitap hayalimize sadece ben değil hep birlikte kavuştuk. Popüler kültüre uygun olarak içindeki aforizmalarla , denemelerle sorgulayıcı bir tarz ile yazdığıma inanıyorum kitabımı. “

 

HATALARINIZI SEVİN SARILIN HATALARINIZA

 

Gazeteci yazar Durmuş sözlerine şöyle devam etti ;

 

“ Kitabın ismini “ Benim Hatam “ olarak tanımladım. Hayatımız boyunca hatalarımızdan yola çıkarak dersler çıkartarak yola devam ederiz. Benim Hatam kitabında bir parça bu hatalarımızı sahiplenmemiz gerektiğinin bunlardan iyi dersler alarak bir sonraki durağa yolculuk etmemiz farkındalığını anlatmaya çalıştım” dedi.

 

DR ve BÜTÜN ONLİNE KİTAPÇILARDA SATIŞA SUNULDU

 

Gazeteci Yazar İlhan Gökalp Durmuş’un “ Benim Hatam “ kitabı D&R, n11, Babil, Emek, Kitap Yurdu, İdefix, Alfa, Amazon Türkiye, Oku Oku, İnsancıl Kitap Dağıtım gibi ulusal dağıtım firmalarının sitelerinde tanıtım bülteniyle birlikte satışa sunuldu.

 

İlhan Gökalp Durmuş Hakkında

 

1989 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. Ön lisans eğitimini, Mersin Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık bölümünü bitirerek tamamladı. Anadolu Üniversitesi Lisans programı İktisat bölümü son sınıf öğrencisi, aynı zamanda Medya ve İletişim birinci sınıf öğrencisi olarak eğitim hayatını devam ettirmektedir. Başta iletişim, girişimcilik, sigorta, pazarlama alanlarında 34 adet serfitika ve katılım belgesine sahiptir. 2014 yılında haberhanesi.com’u kurdu. 2016 yılında Zar Ajans Medya Cast Organizasyon’u kurdu. Yaklaşık on yıldır basın, reklam ve organizasyon alanlarında uzmanlaşarak iş hayatını devam ettiriyor. Anadolu Basın Yayın Birliği Kahramanmaraş Şubesi’nde iki dönemdir Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır, aynı zamanda Anadolu Basın Yayın Birliği Güneydoğu ve Akdeniz Bölge Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir. Keçeli Kalem Şiir Antolojisi 1-2 ve Herdem Öykü, Deneme Şiir Antolojisi projelerinde aktif rol aldı. Antolojilerde yayınlanmış 8 şiiri mevcuttur. Çeşitli internet yayınlarında ve dergilerde sözleri ve şiirleri yayınlanmıştır.  

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi’nde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı Açıldı

Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) 5 Ekim 2026 tarihli Yürütme Kurulu kararıyla, SANKO Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı açıldı.

Zuhal Karakoç’tan kendisini hastanede ziyaret eden Osman Tunahan’a kitap hediyesi

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyaret eden Osman Tunahan’a üç kitap hediye etti.

Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"

Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.

Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı

Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TÜM HABERLER