© Haber Hanesi 2014 - 2025

Bayramın Tadını Heyecan Bahçesinde Çıkardılar

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi Heyecan Bahçesi, 10 günlük bayram tatili boyunca Kahramanmaraşlılara hizmet verdi.

Bayramın ikinci gününden itibaren hizmet vermeye başlayan Heyecan Bahçesi, çeşitli aktivite alanlarıyla ziyaretçilerini kendine hayran bıraktı. Kafeteryasıyla da huzurlu bir ortam sunan Heyecan Bahçesi, bayram tatili sonuna kadar hizmet verdi.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Heyecan Bahçesine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Kahramanmaraş’a kazandırdığımız en özel aktivite alanlarından olan Heyecan Bahçesi, Kurban Bayramı tatili boyunca vatandaşlarımıza hizmet verdi. Güzel bir bayram tatili geçirdik. İlçemize kazandırdığımız sosyal aktivite alanları yoğun bir şekilde ziyaret edildi. Vatandaşlarımızın güzel vakit geçire bilmeleri adına ekiplerimiz de yoğun bir çalışma yaptı. Heyecan Bahçesi’ni vatandaşlarımız çok sevdi. Doğal Yaşam Parkı ve Heyecan Bahçemiz bayram tatili boyunca vatandaşlarımızın hizmetinde oldu. Her zaman söylediğimiz gibi, vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layıktır.”


 

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER