© Haber Hanesi 2014 - 2025

BAŞKANI OKAY`IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesajı yayınladı.

Başkan Okay, yazılı mesajında şu ifadelere yer verdi; "Her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklarda aziz milletimiz daima destanlar yazmıştır. Büyük kahramanlıkla vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhuyla her zaman mücadele etmişizdir. Bir milletin vatan sevgisiyle, onuruyla verdiği bağımsızlık mücadelesi ve direnişinin yakın Türk tarihindeki karşılığı; 30 Ağustos 1922`de zafer kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi`dir. Bu şanlı tarihin mirasçısı olarak bizlerde ecdadımızdan aldığımız ilhamla bu vatanı sonuna kadar koruyacağız. Bizden sonraki nesillere de aynı ruhu aktaracağız. Ben bu vesileyle aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyorum. Başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanın bağımsızlığı ve milletin bekası için canını seve seve feda eden şehitlerimize de Allah`tan rahmet diliyorum."

İlginizi Çekebilir

Yeşil Vatan İçin Kritik Zirve: Kahramanmaraş’ta Yangın Tedbirleri En Üst Seviyeye Çıkıyor

Kahramanmaraş'ta artan sıcaklıklar nedeniyle orman yangınlarına karşı yeni önlemler devreye alınacak. Riskli bölgelere girişler sınırlandırılabilecek, denetimler ise sıklaştırılacak.

KASKİ'den Su Kayıplarına Teknolojik Takip! Görünmeyen Arızalar Tek Tek Tespit Ediliyor

Kahramanmaraş'ta su kayıp ve kaçaklarını azaltmak için çalışmalarını sürdüren KASKİ, akustik dinleme teknolojisiyle yer altındaki görünmeyen sızıntıları tespit ederek içmesuyu kaynaklarının korunmasına katkı sağlıyor.

KASKİ’den Kritik Uyarı: Vefat Eden Abonelerin Su Kayıtları İptal Edilecek

KASKİ, vefat eden abonelere ait su aboneliklerinin devredilmesini istedi. 10 Temmuz'a kadar işlem yapılmazsa sayaçlar sökülecek.

Kahramanmaraş'ta Aile Faciası: Kayınpederinin Bıçakladığı Damat Yaşamını Yitirdi

Kahramanmaraş'ta kayınpederiyle tartışan 30 yaşındaki damat bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç yaşamını yitirdi.

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

TÜM HABERLER