© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Yılmaz, Öğretmenler Günü’nü İki Özel Ziyaretle Taçlandırdı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde anlamlı bir program gerçekleştirdi. Yılmaz, hayattaki ilk öğretmeni olan annesi, emekli öğretmen İlkay Yılmaz ve ilkokul öğretmeni Seray Boyno’yu görev yaptığı okulda ziyaret etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde gerçekleştirdikleri ziyaretlerle duygusal anlar yaşandı. Yılmaz’ın ilk durağı annesi İlkay Yılmaz’ın evi oldu. Annesine çiçek takdim eden Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak yıllardır gösterdiği emek ve fedakârlık için teşekkür etti. Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşandı. Yılmaz, “Bir insanın eğitim yolculuğu doğduğu evde başlar. Bana ilk harfleri öğreten, sabrı öğreten, doğruyu yanlışı gösteren annemdir. Bugün toplumun her kesimine hizmet edebilmemde onun büyük emeği var. Öğretmenliği sadece sınıfta değil, hayatın her anında yaşayan annemin ve tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.

Emekli öğretmen İlkay Yılmaz, oğlunun ziyareti karşısında mutluluğunu dile getirerek tüm öğretmenlerin bu özel gününü kutladı.

ÖĞRETMENİ SERAY BOYNO’YA SÜRPRİZ

Başkan Yılmaz’ın ikinci ziyareti ise ilkokul öğretmeninin görev yaptığı Gaziantep Kolej Vakfı oldu. Görevine devam eden sınıf öğretmeni Seray Boyno, eski öğrencisi olan bir belediye başkanını karşısında görünce büyük gurur ve heyecan yaşadı. Öğretmenine çiçek takdim ederek Öğretmenler Günü’nü kutlayan Yılmaz, “Bugün burada, dün olduğum çocuğu ve bugünkü Umut Yılmaz’ı bir arada görüyorum. Beni yetiştiren, sabırla, sevgiyle, anlayışla bugünlere hazırlayan değerli öğretmenim Seray Boyno’ya minnettarım. Öğretmenlerimizin hakkını ödememiz mümkün değil. Onlar, bizim hayatımıza dokunan görünmez kahramanlardır” diye konuştu.

 

24 KASIM SADECE BİR KUTLAMA GÜNÜ DEĞİL

Yılmaz, 24 Kasım’ın sadece bir kutlama günü değil, aynı zamanda öğretmenlik mesleğine duyulan vefanın sembolü olduğunu belirterek, “Öğretmenlerimiz sadece bilgiyi değil, hayata tutunmayı, insani değerleri, doğruyu ve iyiyi öğretirler. Bugün gerçekleştirdiğim ziyaretler benim için çok özel ve çok anlamlıydı” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

Başkan Umut Yılmaz, 15 Temmuz Mahallesi'ndeki Yol Çalışmalarını İnceledi

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, ilçenin hızla gelişen yerleşim bölgelerinden 15 Temmuz Mahallesi'nde devam eden yol genişletme, asfalt, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden son durum hakkında bilgi aldı.

TÜM HABERLER