Başkan Umut Yılmaz: “Şehitkamil’in Her Mahallesi Eşit Hizmet Alacak”
Kahramanmaraş HaberleriŞehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Uğruca Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Uğruca’ya yönelik projelerini anlatan Yılmaz, “Tüm ekip arkadaşlarımla söz verdik, Şehitkamil çok güzel olacak. Her mahallemiz, hizmetten eşit pay alacak” dedi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, halk buluşmalarına ara vermeden devam ediyor. Yılmaz’ın son durağı Uğruca Mahallesi oldu.
Burada coşkulu bir kalabalık tarafından sevgi gösterileri karşılanan Yılmaz, mahalle sakinleri ile sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.
Başkan Yılmaz’a ziyaretinde Belediye Meclis Üyeleri Reşit Kaya ve Cuma Hava ile belediye yöneticileri de eşlik ederken bölge mahalle muhtarları da hazır bulundu.
HİZMET KALİTESİNİ ARTIRACAĞIZ
Vatandaşlarla tek tek ilgilenerek, sorunlarla birlikte çözüm önerileri ve taleplerini dikkatle dinleyen Yılmaz, hayata geçirilmesi planlanan projelerini de anlattı. Yılmaz, “1 yıldan beri sürekli bir ve beraberiz. Hemşehrilerimizden aldığımız destekle mahallelerimizi kalkındırıyoruz. İhtiyaçları belirledik, çalışmalarımıza başladık. Hizmet kalitesini her geçen gün daha artıracağız” dedi.
HER MAHALLE HİZMETTEN EŞİT PAY ALACAK
Şehitkamil’in her noktasına eşit hizmet götürmek için gece gündüz çalıştıklarını anlatan Yılmaz, “Hemşehrilerimizin verdiği güçle birlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemen her bölgemizde sorunlar benzerlik gösterse de bazen çözüm aynı olmayabiliyor. Bunun için de sık sık bölgede yaşayan vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Nitekim olumlu geri dönüşlerini de hızlı bir şekilde alıyoruz. Tüm ekip arkadaşlarımla söz verdik, Şehitkamil çok güzel olacak. Her mahalle hizmetten eşit pay alacak. Şehitkamil her şeyin en iyisini hak ediyor” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.
Başkan Görgel; “İstiklalspor, Şehrimizin Ortak Heyecanını Taşıyan Marka”
Kahramanmaraş İstiklalspor’un yönetim ve futbolcularını tesislerde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İstiklalspor, şehrimizin ortak heyecanını, umudunu ve aidiyet duygusunu taşıyan çok kıymetli bir marka. Yeni sezonun kulübümüz, futbolcularımız ve taraftarlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş İstiklalspor’a gönülden başarılar temenni ediyorum” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Hocazade ve Gariplik Mezarlıklarında Bakım Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’daki Hocazade ve Gariplik mezarlıklarında bakım, onarım, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla mezarlıkların daha düzenli ve bakımlı hale getirilerek vatandaşların kabir ziyaretlerini huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesi hedefleniyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Ücretsiz Ulaşım Desteği
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek KPSS’ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak. Adaylar, sınav giriş belgelerini göstererek Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.
Başkan Görgel, Judo Dünya Şampiyonu Zeynep Sude’yi Misafir Etti
İsveç’te gerçekleştirilen 2026 Judown Judo Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu Zeynep Sude Bilginer’i makamında ağırlayan Başkan Görgel, “Zeynep Sude’nin uluslararası arenada gösterdiği üstün performans ve elde ettiği dünya şampiyonluğu, Kahramanmaraş’ımız ve ülkemiz adına hepimizi gururlandırdı. Zeynep Sude’yi, ailesini ve antrenörlerini bir kez daha gönülden tebrik ediyorum. Dünya şampiyonluğumuz hayırlı olsun” dedi.
Kahramanmaraş’ta Bir Cadde Daha Yenileniyor: KASKİ Çalışmalara Devam Ediyor
KASKİ, Kahramanmaraş Sümer Mahallesi İlahiyat Caddesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarla kalıcı çözümler hedefleniyor.