Başkan Umut Yılmaz, Eyüpsultan Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu!
GÜNDEMBaşkan Umut Yılmaz, “Vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelecek, onların düşüncelerini ve beklentilerini dinleyecek ve bu doğrultuda adımlar atacağız. Her yurttaşımızın fikri, önerisi ve bilgisi, Şehitkamil’imizin geleceği için çok kıymetlidir. Bu süreçte omuz omuza vererek, gecemizi gündüzümüze katacağız.” dedi.
Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, Eyüpsultan Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, vatandaşların taleplerini dinledi. Başkan Yılmaz, mahalle sakinleriyle birebir görüşmeler yaparak, onların taleplerini ve önerilerini not aldı. Vatandaşlar, bu tür buluşmaların sıklaştırılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Yılmaz’a teşekkür ettiler.
Mahalle ziyaretlerinin aralıksız devam edeceği bilgisini veren Başkan Yılmaz, Şehitkamil’in her noktasına eşit ve kaliteli hizmet ulaştırma hedefleri doğrultusunda kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti. Bu tür ziyaretlerin, vatandaşların taleplerinin doğrudan alınması ve çözüme kavuşturulması açısından büyük bir fırsat olduğunu vurgulayan Yılmaz, vatandaşların desteğiyle daha aydınlık yarınlara ulaşacaklarına olan inancını yineledi.
GÜZEL GÜNLERE ULAŞACAĞIMIZA OLAN İNANCIMIZ TAMDIR
Vatandaşlarla buluşmaların kendileri için büyük bir önem taşıdığını vurgulayan Yılmaz, “Yurttaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz ve bu buluşmaların her biri, bizim için büyük bir öneme sahip. Her yurttaşımızın fikri, önerisi ve bilgisi, Şehitkamil’imizin geleceği için çok kıymetlidir. Şehitkamil’in karşılaştığı zorluklara, ortak akılla ve dayanışma içinde çözüm bulmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hep birlikte daha güzel günlere ulaşacağımıza olan inancımız tamdır. Vatandaşlarımızla daha sık bir araya gelecek, onların düşüncelerini ve beklentilerini dinleyecek ve bu doğrultuda adımlar atacağız. İlçemizin her noktasına eşit ve kaliteli hizmet ulaştırmak için omuz omuza vererek, gecemizi gündüzümüze katacağız.” diye konuştu.
HER BULUŞMA, BİZİM İÇİN BİR FIRSATTIR
Başkan Yılmaz, yalnızca sorunları tespit etmekle kalmayacaklarını, aynı zamanda sürdürülebilir ve kalıcı çözümler üreteceklerini belirtti. “Bu süreçte, yalnızca sorunları tespit etmekle kalmayacak, aynı zamanda sürdürülebilir ve kalıcı çözümler üreteceğiz. Her toplantı, her buluşma, bizim için bir fırsattır. Bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirecek, Şehitkamil’in her bir mahallesine, sokağına ve köşesine hizmet götürme noktasında kararlılıkla ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı.
HEM BİR GÖREV HEM DE BİR ONURDUR
Yılmaz, vatandaşların ihtiyaçlarını en doğru şekilde karşılamak ve ilçeyi daha yaşanabilir bir hale getirmek için tüm enerjilerini bu yönde harcayacaklarını belirtti. Başkan Umut Yılmaz, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:
“Birlikte çalışarak, dayanışma ve ortak akıl ile Şehitkamil’i daha aydınlık yarınlara taşıyacağız. Her bir yurttaşımızın katkısı ve desteği ile bu hedeflere ulaşmak bizim için hem bir görev hem de bir onurdur. Gelecek günlerde, ilçemizin her köşesinde birlikte çalışmanın ve başarmanın mutluluğunu yaşayacağımıza inanıyoruz.”
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.