© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Okumuş; Şehitler Bizim Başımızın Tacı Dedi

Kahramanmaraş Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 2016 yılında Şırnak-Hakkari karayolunda şehit düşen Tankçı Çavuş Ahmet Suna’nın, Türkoğlu ilçesi Cumhuriyet Mahallesindeki ailesini Kurban Bayramı dolayısıyla evlerinde ziyaret etti.

Kurban Bayramı öncesinde Şehit ailelerini ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutlayan Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Her bayramlarda şehit ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmıyoruz. Yine kurban bayramı öncesi değerli şehidimizin ailesini de yalnız bırakmadık. Bu vesile ile vatanı için şehit olan bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine başsağlığı diliyorum. Bütün şehit aileleri başta olmak üzere, tüm Müslüman Âleminin kurban bayramını kutluyorum.

Şehitler bizim başımızın tacı, Türkoğlu’nun da 34 tane şehidimiz var. Benim dört dönem boyunca umut verdiğimiz şehidimiz var. Türkoğlu’muzda onları hiç unutmamak için, kıyamete kadar Türkoğlu’muzun en güzel yerine girişine onların hatırına 34 şehidimizin anıtlarının olduğu harika bir şehitlik yapıyoruz. Aynı zaman da Selçuklu mimarisinde bir şehir kapısı ile beraber. Oradan duran insanların gelip geçerken gururla bakabileceği 46 metre yüksekliğinde bir de Türk Bayrağı inşallah orada dalgalanacak. Ömür boyu kalbimizde yaşayacağız ve onları, hainlere inat , vatan hainlerine rağmen gururlu kalbimizde her zaman taşıyacağız. Bu vesile ile bu güzel ailemize büyük sabırlar diliyorum. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Hükümetimiz şuanda kuş uçurtmuyor. Tek haneli rakamlara düşen teröristler kaldı, inşallah onlarda bitecek, kafalarını kaldıranların kafalarına bombaları düşüyor. Hiç endişe etmesinler değerli hükümetimiz, Cumhurbaşkanımız her zaman onların yanında bir tanesi kalmayana kadar da bu mücadele devam edecek mekânları cennet olsun.” dedi

 

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER