© Haber Hanesi 2014 - 2025

BAŞKAN OKUMUŞ - ENGELLİ VATANDAŞIN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Sosyal projeleri ile güzel işlere imza atan Türkoğlu Belediyesi bir engelli vatandaşın isteğini daha yerine getirdi.

Özellikle engelli kardeşlerimize sayısız tekerlekli sandalyeler gibi yardımların yanı sıra bir çok hizmetler yapan Türkoğlu Belediyesi, Beyoğlu mahallesinde yaşayan 21 yaşındaki Selahattin Orçan'ın asansör isteğini yerine getirdi.

 

Yaklaşık 2 ay önce, Kahramanmaraş Milletvekili İmran KILIÇ ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Camkemik hastası Selahattin Orçan'ı evinde ziyaret ettiler.

 

 Ziyarette; Selahattin, evlerinin ikinci katta olduğunu ve evden dışarıya herzaman çıkamadığını belirtmesi üzerine Belediye Başkanından asansör talep etti. Başkan Okumuş'ta en kısa sürede isteğini yerine getirdi.

 

Hayallerim gerçek oldu diyen Selahattin Orçan; "Her zaman babam evde olmuyor, eve inip çıkmam çok zor oluyordu. Eve çıkarmaları için amcalarımı, dayılarımı arıyordum. İki ay önce Milletvekilimiz Sayın İmran Kılıç, Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş ile birlikte ziyaretimize geldiler. Benden bir isteğin var mı dedikler. Bende asansör olmasını istiyordum, söz verdiler ve hemen çalışmalara başlanmıştı. Şimdi ise faaliyete geçti, istediğim gibi çarşıya gidiyorum, geziyorum geliyorum. Hepsinden Allah razı olsun teşekkür ediyorum."dedi.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER