Başkan Okay'dan Regaip Kandili Mesajı
GÜNDEMDulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Regaip kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Okay, birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı mesajında Regaip Kandili’nin hayırlar getirmesini diledi.
Başkan Okay, kandil gecelerinin manevi huzura kavuşulduğu günler olarak dile getirerek mesajını şu şekilde sürdürdü: “Mübarek üç ayların milletimizi tüm bereketi ve rahmetiyle kuşatmasını, hayırlar getirmesini diliyorum. Milletimizin ve İslam aleminin Regaip Gecesi’ni kutluyor, üç aylar boyunca yaşayacağımız manevi ziyafetin habercisi olan bu mübarek gecenin, milletimizin birliğine, beraberliğine, dünyanın dört bir yanında eziyet çeken mazlum ve mağdurların acılarının hafiflemesine vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.
Bizi bu mübarek geceye kavuşturan Rabbim; sağlık ve huzur içinde Ramazan’a ve Kadir Gecesi'ne de ulaşmayı nasip etsin. Sevgili hemşerilerim, bu mübarek gecede, ülkemizin bekası için canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi de unutmayalım. Bu vesileyle, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Rabbim onları şefkatiyle, rahmetiyle kuşatsın; mekânları inşallah cennet olsun. Göğüslerini vatanları, milletleri, bayrakları, ezanları için siper eden, İstiklalimizden ve istikbalimizden hiçbir şekilde taviz vermeyen gazilerimize de bu fedekarlıkları ve kahramanlıkları sebebiyle şükranlarımızı sunuyorum. Rabbim onlara şifa versin. Regaip Kandilimiz Mübarek olsun.”
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.