© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Okay Yaşlılarımız Medeniyetimizin Sarsılmaz Temelidir

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Okay, “Yaşlılarımız kadim medeniyetimizin sarsılmaz temelidir. Onların varlığı geleceğimizin teminatı gençlerimizin garantisidir” dedi.

Yaşlılar haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, eli öpülesi yaşlıların her zaman baş üstünde taşınması gerektiğini dile getirerek şunları söyledi: “Yaşlılarımız en önemli değerlerimiz arasındadır. Özellikle bu pandemi sürecinden en fazla yaşlılarımız etkilenmiştir. Onları korumak ve kollamak adına bu süreçte bizler de üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Yaşlılarımızın sağlığı için devletimizde üstün bir çaba harcamaktadır. Yaşlılarımız kadim tarihimizin temeli ve teminatıdır. Geleceğimizi şekillendirecek gençlerimizin önderi ve yol göstericisi de yaşlılarımızdır. Bu bakımdan yaşlılarımıza ayrı bir kıymet vermeli ve onları baş üstünde tutmalıyız. Bu bağlamda ben yaşlılar haftası dolayısıyla tüm yaşlılarımızı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür geçirmelerini diliyorum.”

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER