BAŞKAN OKAY, “YARALARIMIZI BİR BİR SARIYORUZ”
Kahramanmaraş HaberleriÇadır kentlerde ikamet eden vatandaşları ziyaret eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, depremin açtığı yaraları bir bir sardıklarını söyledi.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, vatandaşların yaralarını sarma adına yoğun bir çalışma yaptıklarının altını çizdi. Bu çalışmalar neticesinde vatandaşların büyük memnuniyet yaşadığını ifade eden Başkan Okay, daha fazlasını yapma adına da büyük çaba harcadıklarını söyledi.
Deprem felaketinin en çok vurduğu ilçeler arasında yer aldıklarını hatırlatan Başkan Okay, devletin gücü, milletin sabrı ve inancıyla tüm sorunların üstesinden geleceklerini belirtti.
Depremzedelerin her an yanında olan Başkan Okay, çadır kent ziyaretleri sonrasında şu değerlendirmelerde bulundu: “Bu büyük felaketin ardından yaraları sarma adına ilk günden bu yana yoğun bir çaba harcıyoruz. Vatandaşlarımızla her an beraberiz. Onların ihtiyaçlarını, taleplerini dinliyor ve yerine getiriyoruz. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına hem devletimiz, hem de milletimiz üstün bir çaba ortaya koymaktadır. Bizlere düşende her zaman vatandaşlarımızla bir arada olmaktır. Onların yaralarını bir bir sarıyoruz. Bu büyük felaketin izlerini silme adına var gücümüzle çalışacağız.”
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kuddusi Baba Bulvarı’nda İlk Etap Çalışmalarını Tamamladı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kuddusi Baba Bulvarı’nda ilk etapta asfalt serimini tamamladı. Çevre düzenlemesi, kaldırım, peyzaj ve aydınlatma imalatlarıyla da arter tamamen yenilenmiş olacak.
Tarihi Kahramanmaraş Kalesi, 12 Eylül’de Ziyaretçilerine Kapılarını Açacak
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde Tarihi Kahramanmaraş Kalesi’nde yürütülen restorasyon çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan kale, özgün mimari dokusu korunarak gerçekleştirilen çalışmaların ardından 12 Eylül Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.
Kahramanmaraş MOTOFEST 2026 için geri sayım başladı: Ünlü isimler sahne alacak
Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen ve on binlerce kişiyi ağırlayan MOTOFEST, bu yıl ikinci kez motosiklet tutkunlarını bir araya getirmeye hazırlanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Halk Sağlığı Haftası’na Güçlü Destek
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, KSÜ ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde KSÜ Tıp Fakültesi’nde 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası dolayısıyla koruyucu sağlık hizmetlerine yönelik bilgilendirme ve tarama çalışması gerçekleştirildi.
Kahramanmaraş’ta 60 Milyon TL’lik Çocuk Bakım Evi Yükseliyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Piri Reis Mahallesi’nde yaklaşık 60 Milyon TL yatırımla hayata geçirilen Çocuk Gündüz Bakım Evi’nin yapımında önemli aşama geride bırakıldı. Temel imalatının tamamlandığı tesiste ilk katın kolon imalatları da tamamlanırken, tavanda betonarme ve demir donatı çalışmalarına geçildi.
Kahramanmaraş’ta Trafik Denetimlerinde Binlerce Sürücüye Ceza
Kahramanmaraş’ta 31 Ağustos-6 Eylül trafik denetimlerinde 3 bin 335 araç ve sürücüye ceza uygulandı. 150 araç trafikten men edilirken binlerce araç kontrol edildi.