BAŞKAN OKAY YALNIZ ARDIÇ MESİRE ALANI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
GÜNDEMDulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Yedikuyular yolu üzerinde bulunan Yalnız Ardıç Mesire alanında incelemelerde bulundu.
Başkan Okay, çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini vurgulayarak projenin kısa sürede tamamlanacağını söyledi.
Devam eden projeleri inceleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Yalnız Ardıç Mesire alanını ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Okay, projenin kısa sürede tamamlanacağı müjdesini verdi. Konaklama alanlarının da bulunduğu alanda 30 adet bungalov evinin hizmet vereceğini dile getiren Başkan Okay, bu evlerin kaba inşaatının bittiğini hatırlattı.
Projenin Kahramanmaraş’ın en önemli mesire alanı olacağını aktaran Başkan Okay, konu ile ilgili yaptığı değerlendirmesini şu şekilde sürdürdü: “İlçemizde bulunan Yalnız Ardıç bölgesinde doğa turizmini canlandıracak bir adım atmıştık. Bugün geldiğimiz noktada bu çalışmaların hızla devam ettiğini belirtmek istiyorum. A tipi olarak planladığımız bu mesire alanımız konaklamalı olacaktır. Bu mesire alanımızın Kahramanmaraş’ın en özel mesire alanı olacağını düşünüyorum. Şuanda 30 adet bungalov evlerimizin kaba inşaatı bitmiş durumda. Yedikuyular bölgesine yakınlığı ve rakımı dolayısıyla çok özel bir yeri var. Seyir terası, kır kahveleri ve mesire alanıyla bu alanımız çok özel bir yer haline gelmektedir. Vatandaşlarımız bu alana geldiği zaman her türlü imkana sahip olacaklar. Çok özel ve doğal bir alana sahiptir. Bu alanımız bin 500 rakımda çok serin bir alan. Alan ile ilgili çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Hedefimiz kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktır.”
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi
Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.