Başkan Okay, " Gençler Güzel Bir Eser Daha Kazandırdık
GÜNDEMDulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nin ardından Kahramanmaraş’a büyük bir gençlik merkezi daha kazandırdıklarını söyledi. Yapımı tamamlanan Gazipaşa Gençlik Merkezi’nin açılış için gün saydığını ifade eden Başkan Okay, hazırlıkları yerinde inceledi.
Gençlerin geleceğin teminatı olduğunu dile getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, gençlere yönelik özel projeler ortaya koyduklarını hatırlattı. Bu projelerden en önemlisinin Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi olduğunu aktaran Başkan Okay, benzer bir projeyi de Gazipaşa mahallesinde hayata geçirdiklerini ifade etti.
Gençlerin Gazipaşa ve çevresinde bulunan eğitim alanlarında öğrenim gördüğünü aktaran Başkan Okay, bu eğitime katkı sunmak ve gençlere çeşitli sosyal ve kültürel imkanlar sunmak için Gazipaşa Gençlik Merkezi’ni inşa ettiklerini söyledi.
Başkan Okay, çalışmaları tamamlanan Gençlik Merkezi’nde yaptığı incelemeler sonrasında şunları söyledi: “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz ve çocuklarımız için çalışmayı sürdürüyoruz. Onlara güzel bir eser daha kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde olduğu gibi Gazipaşa Gençlik Merkezi’mizde de gençlerimiz çok çeşitli eğitim ve sosyal imkanlardan faydalana bilecekler. Gençlik Merkezi’mizde yapım çalışmaları tamamlandı ve iç mekan dizaynları sürmekte. İnşallah bu güzel tesisi de biran önce gençlerimizle buluşturacağız.”
İlginizi Çekebilir
Dr. Sermet Kileci: Cumhuriyet Geleceğimizi Aydınlatan En Güçlü Değerimizdir
SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, Cumhuriyet’in ilanının 103’üncü yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Cumhuriyet geleceğimizi aydınlatan en güçlü değerimizdir” dedi.
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı: Cumhuriyet Bilim ve Çağdaşlaşmanın Simgesidir
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Cumhuriyetimizin ilanının 103. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Cumhuriyet eşitliğin, bilimin ve çağdaşlaşmanın önemli bir simgesidir” dedi.
Bilim ve Sanat SÜRBİLFEST’te Buluştu: Kipaş Holding’den Festivalde Çifte Çıkarma!
Kahramanmaraş’ta sürdürülebilirlik bilincini yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen Sürdürülebilir Bilim Festivali (SÜRBİLFEST), Piazza AVM büyük bir coşkuyla devam ediyor. Bölgenin köklü sanayi devlerinden Kipaş Holding, festivalde hem çevreci üretim vizyonunu simgeleyen Kipaş Kağıt hem de çalışanlarının sahne aldığı Kipaş Holding Müzik Kulübü ile yer alarak etkinliğe renk kattı.
SANKO Üniversitesi’nde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı Açıldı
Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) 5 Ekim 2026 tarihli Yürütme Kurulu kararıyla, SANKO Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı açıldı.
Zuhal Karakoç’tan kendisini hastanede ziyaret eden Osman Tunahan’a kitap hediyesi
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyaret eden Osman Tunahan’a üç kitap hediye etti.
Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"
Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.