© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Mahçiçek’ten Yaşlılara Yardım Eli

Onikişubat Belediyesi, ülkemizde korona virüsle mücadele kuralları kapsamında, 65 yaş üstü vatanaşlara getirilen sokağa çıkma yasağı sonrasında, yardım kolileri ve çağrı merkeziyle ihtiyaçlara cevap veriyor

 Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Mahçiçek, şu ifadelerde bulundu.

“Belediyemiz, ülkemizde görülen ilk vakadan sonra hijyen çalışmalarına başlamıştı. Gerekli tedbirleri alarak hem Belediyemizde, hem dışarda korona virüsle mücadele ediyoruz. Tabi devletimiz bu salgının önüne geçmek ve risk grubunda olan vatandaşlarımızı korumak için 65 yaş üstü büyüklerimizin sokağa çıkmasını engelledi.

Biz de Belediye olarak 65 yaş üstü büyüklerimize yardım kolileri hazırlayarak evlerine götürmeyi uygun gördük. Temel gıda malzemelerinden oluşan yardım kolimizi, evleri ziyaret ederek bırakıyoruz.

Aynı zamanda dışarı çıkamayan büyüklerimiz, 344 212 46 46 santral numaralarımızdan bize ulaşabilirler. Ekiplerimiz, dışarı çıkamayan yaşlılarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak. Bu zor günleri birbirimize destek olarak ve kurallara uyarak atlatacağız.”

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.

AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.

Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu

Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.

Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi

Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.

TÜM HABERLER