Başkan Mahçiçek; Onikişubat İlçesindeki Başarıda Hepinizin Emeği Var
GÜNDEMOnikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, rüya projesi EXPO 2023’ün muhteşem atmosferindeki iftar yemeğinde, Onikişubat’ın güzelleşmesi ve hizmetlerin halka iletilmesi için gece gündüz demeden özveriyle çalışan personeliyle bir araya geldi. Başkan Mahçiçek, “Belediyeciliğin asıl gayesi halkın memnuniyetinin sağlanması ve hizmetlerin ulaştırılmasıdır. Bu anlamda Onikişubat ilçesindeki başarıda hepinizin emeği var” dedi.
Ramazan ayı boyunca ‘Birlikte Paylaşalım’ sloganı çerçevesinde toplumun tüm kesimlerini iftar sofralarında buluşturan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ‘çalışma arkadaşları’nı da unutmadı. EXPO 2023 Rekreasyon Alanı’ndaki iftar programında Başkan Mahçiçek, tüm masaları tek tek dolaşarak, personellerin Ramazan ayını kutladı. Ezan-ı Şerif’in okunmasının ardından oruçlar dualar eşliğinde açılırken, Başkan Mahçiçek yaptığı konuşmada belediye personellerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
“Kahramanmaraş için çok değerli bir projenin içerisindeyiz”
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, şu ifadeleri kullandı, “Pandemi sebebiyle iki yıldan bu yana böyle büyük bir şekilde bir araya gelemiyorduk. Bundan sonra İnşallah böyle güzel günlerde bir araya geliriz. Bugün Kahramanmaraş’ımızın geleceği için gerçekten hem ulusal düzeyde hem de uluslararası düzeyde tanıtımına katkıda sağlayacak mükemmel bir projenin bulunduğu alandayız. Bu projenin başlangıçtan bu yana her kademesinde sizlerin büyük emeği ve gayreti var. Dolayısıyla böyle bir projenin yapılmasından katkısı olan siz değerli kardeşlerime bir kez daha gönülden ve yürekten teşekkür ediyorum. Sizlere ailelerinizle, çocuklarınızla ve büyüklerinizle beraber sağlık, mutluluk ve beraberlik içerisinde uzun ömürler diliyorum. İnşallah önümüzdeki senelerde Allah ömür verir, tekrar birlikte oluruz. Soframızı ve ekmeğimizi paylaşırız diye temenni ediyorum. Sizler, bizler ve Kahramanmaraş için çok değerli bir projenin içerisindeyiz. İnşallah önümüzdeki sene açılışını da hep beraber yapar, Kahramanmaraşlı kardeşlerimizi ve dışarıdan gelecek misafirlerimizi burada ağırlarız. Aynı zamanda belediyeciliğin asıl gayesi halkın memnuniyetinin sağlanmasıdır. Onikişubat ilçesindeki başarıda hepinizin emeği var. Bu vesileyle ben hepinize teşekkür ediyorum. Ramazan ayınız ve tuttuğunuz oruçlarınız inşallah makbul olur. Ramazan Bayramı’nız da şimdiden mübarek olsun.”
Program sonunda Başkan Mahçiçek personelleriyle hatıra fotoğrafı çekilirken, davetliler EXPO 2023 alanına hayran kaldı.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.