Başkan Hayrettin Güngör; “İşletmelerimiz Deprem Sonrası Daha Büyük Azimle Faaliyetlerini Sürdürüyor”
Kahramanmaraş HaberleriVali Mükerrem Ünlüer ile tekstil alanında şehrin önemli işletmelerinden Arıkan Mensucat’ı ziyaret eden Başkan Güngör, “Deprem sonrası şehrimizde ticaretin canlanması noktasında yoğun gayret gösteren tüm firmalarımıza canı gönülden teşekkür ediyor, işletme yetkililerimize ve tüm çalışanlara kolaylıklar diliyoruz” dedi.
Vali Mükerrem Ünlüer ile şehirde ziyaretlerini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, tekstil alanında faaliyet gösteren Arıkan Mensucat yönetimi ve çalışanları ile bir araya geldi. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arıkan’dan işletmenin faaliyetlerine ilişkin bilgiler alan Başkan Hayrettin Güngör, “Ülkemizde tekstil üretimi açısından son derece önemli bir yere sahip olan Kahramanmaraş’ımızda fabrikalarımız depremlerin ardından yeniden ve daha büyük bir azimle faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Bugün de Sayın Valimizle birlikte tekstil alanında şehrimizin önemli işletmelerinden Arıkan Mensucat’ı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mahmut Arıkan’dan işletmenin faaliyetleriyle ilgili bilgiler aldık. Fabrika çalışanlarımızla bir araya geldik. Deprem sonrası şehrimizde ticaretin canlanması noktasında yoğun gayret gösteren tüm firmalarımıza canı gönülden teşekkür ediyor, işletme yetkililerimize ve tüm çalışanlara kolaylıklar diliyoruz” dedi.
İlginizi Çekebilir
AKDO Park yeni sezonda da İstiklalspor’un evi olacak
Kahramanmaraş İstiklalspor ve AKDO yeni sezon içinde AKDO Park Stadyum isim sponsorluğu anlaşması yaptı.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Lütfi Köker Bulvarı’nda Dönüşüm Başlattı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun en önemli ulaşım arterlerinden Lütfi Köker Bulvarı’nda kapsamlı bir dönüşüm başlattı. Bulvarda yeni yürüyüş yollarının imalatı sürerken, ikinci etap kapsamında sıcak asfalt serimi ve aydınlatma elamanlarının montajı da yapılacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Gençosman’da Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Gençosman Mahallesi’ndeki sıcak asfalt serimini kesintisiz şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında 30008 ve 30005’inci sokaklar sıcak asfalt ile kaplanıyor.
AK Parti Kahramanmaraş Heyeti Gençlik ve Spor Bakanı Bak ile Bir Araya Geldi
66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleriyle birlikte Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden Başkan Görgel, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız iş birliğiyle şehrimizin spor altyapısını daha da güçlendirmek ve spor kültürünü yaygınlaştırmak için projelerimizi artırarak sürdürüyoruz. Gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri dolayısıyla Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Pazarcık Kırsalına Modern Ulaşım Yatırımı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Kızkapanlı Mahallesi’nde ulaşımı olumsuz etkileyen eski köprü yerine 21 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yeni, modern köprü inşa ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Ekinözü Kırsalında Ulaşıma Güç Katan Yatırım
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekinözü kırsalındaki 23 kilometrelik Alişar Grup Yolu’nda ikinci kat sathi kaplama çalışmalarını sürdürüyor. Alişar, Ataköy ve Türkmenler mahallelerinin ulaşımda yoğun olarak kullandığı güzergâh, yapılan yatırımla daha güvenli ve konforlu hale geliyor.