Başkan Gürbüz’den yeni eğitim-öğretim yılı mesajı
Kahramanmaraş HaberleriElbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, tüm öğrencilere verimli ve başarılı bir eğitim yılı diledi.
Başkan Gürbüz mesajında, “Sevgili öğrencilerimiz, değerli öğretmenlerimiz ve kıymetli velilerimizle yeni eğitim öğretim dönemini hep birlikte karşılamanın heyecanını yaşıyoruz. Eğitim; düşünen, araştıran, üreten, sorumluluk duygusuna sahip, milli ve manevi değerleri benimsemiş çağdaş bir nesil yetiştirmek için vazgeçilemez bir süreçtir. Bu nedenle çocuklarımızı ve gençlerimizi eğitim ve öğretimle buluşturmak, onlara iyi bir gelecek sunmak, güçlü ve aydınlık bir Türkiye’yi sürdürmek için büyük bir önem arz etmektedir” dedi.
Gürbüz mesajının devamında; “Elbistan Belediyesi olarak, eğitim alanındaki çalışmalarımız, okullarımıza ve öğrencilerimize sunduğumuz destekler yeni dönemde de artarak devam edecektir. Elbistan’ın eğitim alanında gösterdiği başarılar, yetiştirdiği güçlü nesiller göğsümüzü kabartmış, bizleri her zaman mutlu etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nı kutluyor, öğrencilerimize, idari kadromuza ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş’ta Aktif Yaşam Merkezi, Halk Sağlığı Haftasında Sağlık Üssü Oldu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 65 yaş ve üzeri vatandaşlara ücretsiz fizyoterapi ve danışmanlık hizmeti sunduğu Aktif Yaşam Merkezi’nde, Halk Sağlığı Haftası’nda yaşlılara yönelik çeşitli sağlık kontrolleri ve tarama hizmetleri gerçekleştirildi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Afşin’de Kent Estetiğini Güçlendiren Dokunuş
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin’in önemli ulaşım arterlerinden Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. Asfalt ve yürüyüş yolları köpüklü sularla yıkanırken, çevre temizliği ile levha ve aydınlatma sistemlerinin bakımı da yapıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Ulaşımına Güç Katacak Bir Asfalt Yatırımı Daha
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’da yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki Çilingir Caddesi’ni sıcak asfaltla yeniliyor. Çalışmayla Hasankendi, Güvercinlik, Karahüyük, Izgın, Yapraklı ve Balıkçıl başta olmak üzere çok sayıda mahallenin ilçe merkezine ulaşımı daha konforlu hale getirilecek.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Dulkadiroğlu Yavuz Selim’in Alt ve Üstyapısına 496 Milyonluk Yatırım
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Yavuz Selim Mahallesi’ni 496 Milyon TL’lik yatırımla altyapı ve üstyapısıyla baştan sona yeniledi. Mahallede toplam 79 kilometrelik altyapı hattı yenilenirken, 47 cadde ve sokak sıcak asfaltla buluşturuldu.
KASKİ duyurdu: Kahramanmaraş’ta bazı mahallelerde musluklar 12 saat akmayacak
Kahramanmaraş’ta 10 Eylül Perşembe günü planlı su kesintisi var. Onikişubat’taki dört bölgede 08.00-20.00 arasında musluklardan su akmayacak.
Kahramanmaraş’ta “yan baktın” tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü: 2 yaralı
Kahramanmaraş Yunus Emre Mahallesi’nde “yan baktın” tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü. İki kişi yaralandı, ağır yaralı kişi ameliyata alındı.