Başkan Güngör'ün Söz Verdiği Üst Geçitte Son Aşamaya Gelindi
GÜNDEMKahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün öğrencilere söz verdiği Batı Çevre Yolu üzerine üst geçit yapımı devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün bir program dönüşü yolda karşılaşıp sohbet ettiği öğrencilerin talepleri üzerine yapımına başlanan Batı Çevre Yolu üzerindeki üst geçidin yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Onikişubat İlçesi Üngüt Mahallesi sınırları içerisinde Kahramanmaraş Spor Lisesi, Aziz Sancar Anadolu Lisesi, Kahramanmaraş Güzel Sanatlar Lisesi, Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Gardiyan Okulu’nun da bulunduğu bölgede, öğrencilerin güvenli geçişini sağlamak için Batı Çevre Yolu üzerine hem üst geçit hem de yaya yolu yapılıyor.
Üst geçidin ayakları ve ulaşımı sağlayacak yaya yolu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından, üst geçidin köprü kısmı ise Karayolları tarafından hayata geçiriliyor.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi
Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.