Başkan Güngör'ün Planlanan Projeleri Uygulanmaya Başladı
GÜNDEMKahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Necip Fazıl Kültür Merkezi arka kısmında devam eden yıkım çalışmalarını yerinde inceleyerek bölgeye bütüncül bir kültür merkezi kazandıracaklarını söyledi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi civarında bulunan atıl alanların yeniden projelendirerek hem bir çocuk kütüphanesi hem de bütüncül bir kültür merkezi oluşturacaklarını söyledi.
Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi arka kısmında bulunan alanı, Hz. Yunus Camii yanındaki alanla birleştirerek yeni bir meydan düzenlemesi yapacaklarına dikkat çeken Başkan Güngör: “Necip Fazıl Kültür Merkezimiz özellikle gençlerimiz tarafından yoğun bir şekilde kullanılıyor. Burada gençlerle yaptığımız istişarelerde gençlerimiz bizden daha fazla mekan istemişlerdi. Arka tarafta atıl vaziyette bulunan anfi tiyatronun yıkımının ardından eskiden TEMA binası olarak kullanılan alanı da buraya katarak öncelikle bir ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize hitap edecek bir çocuk kütüphanesi oluşturacağız. Geri kalan alanı da Hz. Yunus Camii civarındaki alanla birleştirerek, oturma mekanları, konferans salonları, kütüphane ve kafeteryası ile bütüncül bir kültür merkezi oluşturacağız. Çalışmalarımıza başladık. Bir yıl gibi bir süre içerisinde bu projeyi tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Başkan Güngör burada yaptığı incelemelerin ardından bölgede esnafları da ziyaret ederek bölgede yapılacak çalışmalara ilişkin bilgiler aktardı.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.