Başkan Güngör: “Yatırımlarımızı Hayata Geçirmeye Devam Ediyoruz”
Kahramanmaraş HaberleriAK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Namık Kemal Mahalle Muhtarı ve bölge esnafını misafir eden Başkan Güngör, “Mahallelerimizin ihtiyaçlarının tespiti ve bu noktada hayata geçireceğimiz yatırımlarımızı istişareler neticesinde belirliyoruz” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör; AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Namık Kemal Mahalle Muhtarı Ahmet Okur, Namık Kemal ve Bağlarbaşı Mahalle Başkanları ile bölge esnaflarını makamında ağırladı. Mahallelerin ihtiyaçları, hayata geçirilen ve planlanan yatırımların konuşulduğu ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Dulkadiroğlu İlçe Başkanımız Şahin Avşaroğlu, muhtarımız, mahalle başkanlarımız ve esnaflarımızı misafir ettik. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını, esnaflarımızın taleplerini dinledik. Mahallelerimizin ihtiyaçlarının tespiti ve bu noktada hayata geçireceğimiz yatırımlarımızı istişareler neticesinde belirliyoruz. Paydaşlarımızla yapacağımız fikir alışverişi neticesinde yatırımlarımızı hayata geçirmeye devam ediyoruz. Misafirlerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.