© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Güngör Sorunları Çözmek İçin Uğraşıyoruz

Onikişubat ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi’nde yer alan Uzun Çarşı esnafını ziyaret eden Başkan Güngör, “Fırsat buldukça her gün farklı bir mahallemizde esnafımızla ve hemşehrilerimizle bir araya gelmeye ve istişarelerde bulunmaya gayret ediyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında Onikişubat ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi’nde yer alan Uzun Çarşı’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret programı sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “AK Parti İl Başkanımız, başkan yardımcılarımız ve meclis üyelerimizle Uzun Çarşı olarak ifade edilen Binevler civarındaki esnafımızı ziyaret ettik. Bölgede faaliyet gösteren esnafımızla hasbıhal ettik, onların sorunlarını dinledik. Fırsat buldukça esnafımızla bir araya gelmeye ve istişarelerde bulunmaya gayret ediyoruz. Burada esnaf kardeşlerimizle buluştuk, onların taleplerini ve önerilerini aldık. Her gün farklı bir mahallemizde esnaf ve hemşehrilerimizle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Gittiğimiz tüm bölgelerde esnaf ve vatandaşlarımız bizleri güler yüzle karşılıyor. Bizlerde bundan son derece memnun oluyoruz. İnşallah tüm esnaf ve hemşehrilerimizin taleplerini en kısa zamanda yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.  

 

Esnafımızla İstişare Halindeyiz

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, “Büyükşehir Belediye Başkanımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve AK Parti İl Teşkilatımızla birlikte Uzun Çarşı’da esnafımızla bir araya geldik. Burası çok güzel şekilde dizayn edilmiş. Burada her sektörden birer tane temsilci burada sektörlerini temsil ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Başkanımızla birlikte bölgenin eksiklerini tespit ettik. Bölgenin eksikleri hakkında bölge esnafımızın görüşünü ve önerilerini aldık. Çok faydalı bir ziyaret oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımıza, ilçe başkanlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim” dedi.

 

Hemşehrilerimizin Sorunlarını Çözmek İçin Çalışıyoruz

Ziyaret sonrası konuşan AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, “Bugün şehrimiz için çok kıymetli bölgelerden birindeyiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız, Ak Parti İl Başkanımız, İl Teşkilatımız ve meclis üyelerimizle birlikte burada esnafımızı ziyaret ettik. Bizler her gün farklı noktalarda hemşehrilerimizle, esnafımızla, vakıflarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmaya ve hemhal olmaya gayret ediyoruz. Onların sıkıntılarını dinleyerek çözüm bulamaya çalışıyoruz. Gösterdikleri misafirperverlikten dolayı esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil’de Kadınların El Emeği Göz Kamaştırdı: 550 Eser Sergilendi

Şehitkamil Belediyesi Aile Merkezlerinde eğitim gören kadınların 8 ay süren eğitimlerin sonunda ortaya çıkardığı eserlerden oluşan El Sanatlar Sergisi, yoğun katılımla açıldı. 550 eserden oluşan sergi büyük beğeni aldı.

KİÜ Öğrencileri TUSAŞ’ta Geleceğin Havacılık Uzmanları Olarak Yetişiyor

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) Airbus-TUSAŞ Havacılık Meslek Yüksekokulu öğrencileri, “İşletmede Mesleki Eğitim Programı” kapsamında havacılık ve savunma sanayiinin öncü kuruluşu TUSAŞ’ta uygulamalı eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Çimko’dan enerji dönüşümü ve alternatif yakıt kullanımına yönelik adımlar: Alternatif yakıt oranını 5 yılda %63 arttırdı

Çimko, 2025 Sürdürülebilirlik Raporu’nda enerji dönüşümü ve karbon yönetimi alanındaki uygulamalarına ve performans göstergelerine yer verdi. Alternatif yakıt tedarikinde biyokütle içeriğine sahip atıklarla birlikte yüksek kalorifik değere sahip atıkları öncelikli olarak tercih eden Çimko’nun, 2025 yılında fabrikalara ait ağırlıklı ortalama alternatif yakıt ısıl ikame oranı yüzde 17,2 seviyesine ulaşırken, bu oran 2020 baz yılına kıyasla yaklaşık yüzde 63 artış gösterdi. 

Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.

AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.

TÜM HABERLER