© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Güngör: “Ortak Paydamız Kahramanmaraş”

Mimarlar, Peyzaj Mimarları, Çevre, Jeoloji, Elektrik, Makine, İnşaat, Orman Mühendisleri, Harita ve Kadastro Oda Başkanları ve üyeleriyle bir araya gelen Başkan Hayrettin Güngör, “Şehir genelinde devam eden ve planladığımız yatırımlarla ilgili bir görüşme gerçekleştirdik. Tüm oda başkanlarımıza katkıları için teşekkür ediyorum. Hepimizin hedefi daha yaşanabilir bir Kahramanmaraş. Bu doğrultuda el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Koordinasyon Kurulu üyelerini makamında ağırladı. Mimarlar Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası, Makine Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Harita ve Kadastro Odası, Orman Mühendisleri Odası, Peyzaj Mimarları Odası, Çevre Mühendisleri Odası yetkililerinin yanı sıra Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri’nin de yer aldığı ziyarette şehir genelinde devam eden çalışmalara yönelik istişarelerde bulunuldu. Başkan Hayrettin Güngör, Şehir Meydanı, Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşak, Sarayaltı – Kanlıdere – Kale Bağlantı Yolu, İmran Kılıç Köprüsü ve Bulvarı, Tekke Kentsel Dönüşümü, Kültür Park Dönüşümü, yeşil alanlar ve turizm yatırımlarına yönelik bir sunum gerçekleştirdi.

 

Şehir İçin Önemli Projeler

Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Mimarlar Odası Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Emre Kaçamaz, gerçekleştirilecek projelerin şehir için büyük önem taşıdığını ifade etti. Kaçamaz, “Oda başkanlarımız ve üyelerimizle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’ü ziyaret ettik. Şehir genelinde gerçekleştirilen ve planlanan yatırımlar hakkında Başkanımız Hayrettin Güngör’den bilgiler aldık. Kahramanmaraş için iş birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Daha Yaşanabilir Bir Kahramanmaraş

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bugün Mimarlar, Jeoloji, Makine, Elektrik, İnşaat, Orman, Çevre ve Jeoloji Mühendisleri, Harita ve Tapu Kadastro, Peyzaj Mimarları Odalarımızın kıymetli başkanlarını ve üyelerini misafir ettik. Daha yaşanabilir bir Kahramanmaraş için istişarelerde bulunduk. Şehrimizde devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında da fikir alışverişinde bulunduk. Sağ olsun tüm oda başkanlarımızın çok büyük katkıları oldu. Bundan sonraki süreçte de paydaşlarımızla birlikte daha sık bir araya gelerek şehrimizde gerçekleştirilecek yatırımlarla ilgili istişarelerde bulunacağız. Nazik ziyaretleri ve katkılarından dolayı tüm oda başkanlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER