Başkan Güngör: “Nezaket Her Kapıyı Açar”
GÜNDEMİl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordine ettiği seminer programının açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Doğru kurulan diyaloglar her zaman daha net sonuçlara ve süreçlere kapı açar. Öğretmenlerimiz bunun için önemli gayretler sarf ediyor. Tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda okul idarecilerine yönelik düzenlenen Kurumsal İletişimde Görgü ve Nezaket Kuralları Semineri açılış programına katıldı. Kurumsal İletişim Uzmanı Eğitimci Yazar İdris Koç tarafından verilen seminerin açılışında Başkan Güngör’ün yanı sıra Vali Ömer Faruk Coşkun, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, ilçe milli eğitim müdürleri ve okul idarecileri de yer aldı.
Eğitimcilere Teşekkür
Programda konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, tüm eğitimcilere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Güngör, “Bilginin yönetilmesi, aktarılması kadar motivasyon da son derece önemlidir. Dolayısıyla iletişimle ilgili düzenlenen bu programı önemsiyorum. Dilin kullanımı, nezaketle kurulan diyaloglar her zaman daha net sonuçlara ve süreçlere kapı açar. Geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimizi eğiten öğretmenlerimiz bunun için önemli gayretler sarf ediyor. Tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.