© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Güngör, Miniklerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

Onikişubat Üngüt İlkokulu’nda karne dağıtım programında çocuklarla bir araya gelen Başkan Güngör, “Minik yavrularımızı ziyaret ederek karnelerini takdim ettik. Ne mutlu ki bize böyle bir nesle hizmet ediyoruz. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat Üngüt İlkokulu’nda çocukların karne heyecanına ortak oldu. Karne dağıtım programında; Vali Ömer Faruk Coşkun, Dulkadiroğlu Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman da yer aldı. Başkan Hayrettin Güngör ve protokol üyeleri, minikleri tebrik ederek karnelerini takdim etti. Çocuklara iyi tatiller dileklerini ileten Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “2022 – 2023 eğitim öğretim döneminin birinci yarıyılını tamamladık. Karne dağıtımı programında Sayın Valimiz, kaymakamımız ve il milli eğitim müdürümüz ile birlikte minik yavrularımızı ziyaret ederek karnelerini takdim ettik. Ne mutlu ki bize böyle bir nesle hizmet ediyoruz. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum” dedi.

 

Tiyatro Gösterileri Çocukları Bekliyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından yarıyıl tatilinde çocuklara yönelik çeşitli tiyatro gösterilerinin sahneleneceğini belirten Başkan Hayrettin Güngör, “Geleceğimizin teminatı yavrularımızın yarıyıl tatilinde dinlenmeleri, eğlenceli ve verimli zaman geçirmeleri için Büyükşehir Belediyesi olarak çeşitli tiyatro gösterileri düzenliyoruz. Tatil döneminde toplamda 5 adet tiyatro gösterisi yavrularımız için sahne alacak. Çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında üstlendikleri sorumlulukla adeta yarınlarımızı inşa eden tüm öğretmenlerimize de şükranlarımızı sunuyoruz” cümlelerini kaydetti.

İlginizi Çekebilir

Yeşil Vatan İçin Kritik Zirve: Kahramanmaraş’ta Yangın Tedbirleri En Üst Seviyeye Çıkıyor

Kahramanmaraş'ta artan sıcaklıklar nedeniyle orman yangınlarına karşı yeni önlemler devreye alınacak. Riskli bölgelere girişler sınırlandırılabilecek, denetimler ise sıklaştırılacak.

KASKİ'den Su Kayıplarına Teknolojik Takip! Görünmeyen Arızalar Tek Tek Tespit Ediliyor

Kahramanmaraş'ta su kayıp ve kaçaklarını azaltmak için çalışmalarını sürdüren KASKİ, akustik dinleme teknolojisiyle yer altındaki görünmeyen sızıntıları tespit ederek içmesuyu kaynaklarının korunmasına katkı sağlıyor.

KASKİ’den Kritik Uyarı: Vefat Eden Abonelerin Su Kayıtları İptal Edilecek

KASKİ, vefat eden abonelere ait su aboneliklerinin devredilmesini istedi. 10 Temmuz'a kadar işlem yapılmazsa sayaçlar sökülecek.

Kahramanmaraş'ta Aile Faciası: Kayınpederinin Bıçakladığı Damat Yaşamını Yitirdi

Kahramanmaraş'ta kayınpederiyle tartışan 30 yaşındaki damat bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç yaşamını yitirdi.

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

TÜM HABERLER