© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Güngör; “Milli Teknolojimiz Gençlerimize İlham Olacak”

İzmir’de düzenlenen TEKNOFEST’e katılmak üzere yola çıkacak olan gençlerle bir araya gelen Başkan Hayrettin Güngör, “Genç kardeşlerimiz, TEKNOFEST’te bizim mühendislerimizin ürettiği milli araçlarımızı inceleme fırsatı bulacak. Milli teknolojimiz gençlerimize ilham olacak ve inşallah ilerde bu bayrağı teslim alarak daha da ileri taşıyacaklar” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör; İstanbul ve Ankara’nın ardından İzmir’de düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e katılmak üzere yola çıkacak olan gençlerle Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Gençlerle sohbet eden ve hayırlı yolculuklar dileklerini ileten Başkan Hayrettin Güngör, “Geçtiğimiz haftalarda Ankara’da düzenlenen TEKNOFEST’e katılmak üzere 160 gencimizi yolcu etmiştik. Bugün de İzmir’de düzenlenen festivale gençlerimizi gönderiyoruz. Genç kardeşlerimiz, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST’te bizim mühendislerimizin ürettiği milli araçlarımızı inceleme fırsatı bulacak. Milli teknolojimiz gençlerimize ilham olacak ve inşallah ilerde bu bayrağı teslim alarak daha da ileri taşıyacaklar” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kâbe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Onikişubat’ta ziyarete açıldı

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi ile Kahramanmaraş İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenen Kâbe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Sergisi, düzenlenen törenle ziyarete açıldı. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (sav), Ehl-i Beyt’e, Ashab-ı Kiram’a ve İslam tarihinin önemli şahsiyetlerine ait 150’nin üzerinde mukaddes emanet ile farklı dönemlere ait Kâbe örtülerinin yer aldığı sergi, 13 Eylül 2026 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Sarıçukur Yolunu Tamamen Yeniledi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ve Onikişubat’ın sınır mahallelerinin şehir merkeziyle bağlantısını sağlayan 5 kilometrelik arterde çalışmalarını tamamladı. 40 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen güzergâhta 14 bin ton sıcak asfalt kullanıldı. Yol çizgi çalışmalarının da tamamlandığı yol, daha güvenli ve konforlu hale getirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Göksun’da Sosyal Alanların Ulaşımını Yeniliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun’da vatandaşların yoğun olarak kullandığı hizmet noktalarının ulaşım konforunu artırmaya devam ediyor. Devlet Hastanesi ve kaymakamlık binasının ardından şimdi de İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile bölgedeki spor tesislerinin çevresinde sıcak asfalt serimi yapılıyor.

Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.

Başkan Görgel; “İstiklalspor, Şehrimizin Ortak Heyecanını Taşıyan Marka”

Kahramanmaraş İstiklalspor’un yönetim ve futbolcularını tesislerde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İstiklalspor, şehrimizin ortak heyecanını, umudunu ve aidiyet duygusunu taşıyan çok kıymetli bir marka. Yeni sezonun kulübümüz, futbolcularımız ve taraftarlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş İstiklalspor’a gönülden başarılar temenni ediyorum” dedi. 

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Hocazade ve Gariplik Mezarlıklarında Bakım Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’daki Hocazade ve Gariplik mezarlıklarında bakım, onarım, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla mezarlıkların daha düzenli ve bakımlı hale getirilerek vatandaşların kabir ziyaretlerini huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesi hedefleniyor.

TÜM HABERLER