Başkan Güngör Mahalle Sakinleriyle İftar Yaptı
GÜNDEMKahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Saçaklızade Mahalle Muhtarlığı tarafından organize edilen iftar yemeğinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Güngör, iftar programının ardından Saçaklızade İlkokulu’nda Şehit Topçu Teğmen Fikret Dinçer Kütüphanesi’nin açılış törenine katıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ramazan ayında iftar sofralarında, teravih namazları sonrası ve sahurda vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Güngör, Onikişubat Saçaklızade Mahalle Muhtarlığı tarafından organize edilen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinleriyle birlikte iftar yapan Başkan Güngör, “Mübarek Ramazan’da sık sık hemşehrilerimizle bir araya gelmeye, onlarla sohbet etmeye gayret ediyoruz. Bugün de Saçaklızade Mahalle Muhtarlığımız tarafından organize edilen iftar yemeğinde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Hep birlikte yapılan iftarların tadı bir başka oluyor” dedi.
Okulumuza ve Öğrencilerimize Hayırlı Olsun
Saçaklızade Mahalle Muhtarlığı tarafından organize edilen iftar programında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Güngör, programın ardından Saçaklızade İlkokulu’nda Şehit Topçu Teğmen Fikret Dinçer Kütüphanesi’nin açılış törenine katıldı. Açılış töreninde Başkan Güngör’ün yanı sıra AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara da yer aldı. Açılışa ilişkin açıklama yapan Başkan Güngör, “Milletvekilimiz Ahmet Özdemir, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve okul idarecilerimizle birlikte Saçaklızade İlkokulumuzda Şehit Topçu Teğmen Fikret Dinçer adı verilen kütüphanemizin açılışını gerçekleştirdik. Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi
Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.