BAŞKAN GÜNGÖR HUZUREVİNDE İFTARA KATILDI
GÜNDEMKahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Huzurevi sakinleri ile iftar programına katıldı.
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal ve eşi Leyla Hanımla beraber huzurevi sakinleri ile iftar yapan Başkan Güngör hayatında en anlamlı iftarlardan birisi olduğunu söyledi.
İftar sonrası bir açıklama yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör: “Biz köyde bayram namazı çıkışında bayramlaşma yaptığımızda yaş sırasına göre dizildiğimizde ben sıranın en sonunda olurdum. Şimdi görüyorum ki sıranın en başına doğru gelmişiz.
Zaman su gibi akıp gidiyor. Biz eğer babalarımızın, dedelerimizi, amcalarımızı, dayılarımızı, teyzelerimizi, halalarımızı görmezsek, hatırlarını sormazsak yarın bir gün de evlatlarımızdan da bize karşı aynı davranışları bekleme hakkımız yok. Samimi olarak burada şunu ifade etmek istiyorum. Hiçbir zaman büyüklerimi kırmadım. Her fırsatta onları ziyaret ettim, hal ve hatırlarını sordum ve onların duasını aldım. Bugün Rabbim buraları nasip ettiyse öyle tahmin ediyorum ki onların dualarının çok büyük katkısı olduğu kanaatindeyim.
Bütün Ramazan ayı boyunca birçok iftarlara katıldım ama en anlamlı ve en güzel iftar burada oldu. Huzurevimizi ziyaret ederek buradaki amcalarımızı, teyzelerimizi ziyaret ettik ve onlarla birlikte iftar yapma imkanı bulduk, çok ta mutlu olduk. Sayın Milletvekilimiz Habibe Hanımefendi de davetimizi kırmayarak bizlere eşlik ettiler. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum.
Burada mekan çok güzel, buradaki ekibe çok teşekkür ediyorum. Onların güler yüzü buradaki insanlarımızı da mutlu ediyor. Ben tekrardan herkese teşekkür ederek buradaki amcaların, teyzelerin hepsinin şimdiden bayramlarını tebrik ediyor, ellerinden öpüyorum” diye konuşarak huzurevi sakinlerinin bayramlarını da tebrik etti.
Başkan Güngör iftar sonrasında huzurevi sakinlerine hal ve hatırlarını sorarak hepsi ile tek tek sohbet etti.
Huzurevi sakinleri ise Başkan Güngör’ün bu ziyaretinden oldukça memnun olduklarını ifade ederek teşekkür ettiler.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.