© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Güngör, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta’yı Ağırladı

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’yı makamında ağırlayan Başkan Hayrettin Güngör, “Deprem sürecinde şehrimize verdikleri destekler ve nazik ziyaretleri için Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Sayın Hasan Tahsin Usta’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 6 Şubat depremlerinin ardından şehrin tekrar ayağa kaldırılması ve vatandaşların barınma, gıda ve hijyen gibi ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yardıma koşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’yı misafir etti. Bir dizi ziyarette bulunmak ve programa katılmak üzere Kahramanmaraş’a gelen Usta’yı makamında ağırlayan Başkan Hayrettin Güngör, şehirdeki son duruma ilişkin de bilgiler aktardı. Nazik ziyaretleri ve destekleri için Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’ya teşekkür eden Başkan Hayrettin Güngör, “Asrın felaketinin ardından ülkemizin dört bir yanından kamu kurum ve kuruluşlarımız yardımımıza koştu. Bunlardan birisi de Gaziosmanpaşa Belediyesi’ydi. Sayın Usta nezdinde tüm Gaziosmanpaşa halkına şükranlarımızı sunuyoruz. Deprem sürecinde şehrimize verdikleri destekler ve nazik ziyaretleri için de Sayın Hasan Tahsin Usta’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

“Maraş’ın Üç Beyi” Eşsiz Mirası ile Anılacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 7 Haziran Pazar günü saat 20.30’da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde Kahramanmaraş’ın ve Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Abdurrahim Karakoç, Cahit Zarifoğlu ve Mevlana İdris Zengin’i vefatının yıl dönümünde eşsiz mısralarıyla anma programı düzenleyecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kocabaş Konağını Turizme Kazandıracak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Kayabaşı Mahallesi’nde yer alan Tarihi Kocabaş Konağı’nı restore ederek turizme kazandıracak.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Dünya Çevre Günü’nde Anlamlı Etkinlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Tarihi Ceyhan Köprüsü etrafında bir araya gelen Büyükşehir personelleri atıkları toplayarak mesaj verdi: Biz Temizledik, Sıra Sende!

Başkan Görgel: “Pazarcık Sarımsağının Tescil Süreci Sona Geldi”

Pazarcık Sarımsağı hasadına katılan Başkan Görgel, “Hasadını yaptığımız sarımsak üretiminde Türkiye 3.’süyüz. 11 bin dekar alanda 384 çiftçimiz yılda 17 bin ton sarımsak üretimi yapıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak Pazarcık Sarımsağı’nın tescil sürecini sürdürüyoruz, sona yaklaştık. Şehrimizin her bir ürününe sahip çıkmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Bu ürünler bizim kimliğimiz, bizim tarihimiz” dedi.

Pusula Maraş, Gençleri Kuş Evi Boyama Atölyesinde Buluşturdu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gençlik markası Pusula Maraş, gençlere yönelik kuş evi boyama etkinliği düzenledi. Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinlikte gençler, hem üretmenin hem de doğaya katkı sunmanın mutluluğunu yaşadı.

Özel çocuklar, Onikişubat Belediyesi ile baharın coşkusunu dolu dolu yaşadı

Onikişubat Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Hamidiye-Bekir Topçuoğlu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından geleneksel hale getirilen “Özel Çocuklar Bahar Şenliği” büyük bir coşku ve yoğun katılımla gerçekleştirildi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte özel gereksinimli öğrenciler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı.

TÜM HABERLER