Başkan Güngör; “Esnafımızın Taleplerini Çözüme Kavuşturuyoruz”
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile Geçici Toptancılar Gıda Çarşısı’nı ziyaret ederek bölgede faaliyetlerini sürdüren esnaflarla bir araya geldi.
Şehrin çeşitli noktalarında vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile Geçici Toptancılar Gıda Çarşısı’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanı Halit Orhan’ın da yer aldığı incelemelerde, bölgede ticari faaliyetlerini sürdüren esnaflarla da sohbet eden ve taleplerini dinleyerek tek tek not alan Başkan Hayrettin Güngör, eksiklerin giderilmesi noktasında yoğun gayret gösterildiğini belirtti.
Esnafımız İçin Gayretimizi Sürdürüyoruz
Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “6 Şubat depremlerinin ardından ilk olarak faaliyete geçmesi noktasında yoğun çaba gösterdiğimiz Geçici Toptancılar Gıda Çarşısı’nı önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci ile ziyaret ettik. Esnaflarımızla bir araya geldik, taleplerini dinledik. Esnaflarımızın taleplerini çözüme kavuşturmak için milletvekillerimiz, yerel yönetimlerimiz, teşkilatımız ve tüm paydaşlarımızla gayretimizi sürdürüyoruz” cümlelerini kaydetti.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş’ta Aktif Yaşam Merkezi, Halk Sağlığı Haftasında Sağlık Üssü Oldu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 65 yaş ve üzeri vatandaşlara ücretsiz fizyoterapi ve danışmanlık hizmeti sunduğu Aktif Yaşam Merkezi’nde, Halk Sağlığı Haftası’nda yaşlılara yönelik çeşitli sağlık kontrolleri ve tarama hizmetleri gerçekleştirildi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Afşin’de Kent Estetiğini Güçlendiren Dokunuş
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin’in önemli ulaşım arterlerinden Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. Asfalt ve yürüyüş yolları köpüklü sularla yıkanırken, çevre temizliği ile levha ve aydınlatma sistemlerinin bakımı da yapıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Ulaşımına Güç Katacak Bir Asfalt Yatırımı Daha
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’da yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki Çilingir Caddesi’ni sıcak asfaltla yeniliyor. Çalışmayla Hasankendi, Güvercinlik, Karahüyük, Izgın, Yapraklı ve Balıkçıl başta olmak üzere çok sayıda mahallenin ilçe merkezine ulaşımı daha konforlu hale getirilecek.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Dulkadiroğlu Yavuz Selim’in Alt ve Üstyapısına 496 Milyonluk Yatırım
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Yavuz Selim Mahallesi’ni 496 Milyon TL’lik yatırımla altyapı ve üstyapısıyla baştan sona yeniledi. Mahallede toplam 79 kilometrelik altyapı hattı yenilenirken, 47 cadde ve sokak sıcak asfaltla buluşturuldu.
KASKİ duyurdu: Kahramanmaraş’ta bazı mahallelerde musluklar 12 saat akmayacak
Kahramanmaraş’ta 10 Eylül Perşembe günü planlı su kesintisi var. Onikişubat’taki dört bölgede 08.00-20.00 arasında musluklardan su akmayacak.
Kahramanmaraş’ta “yan baktın” tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü: 2 yaralı
Kahramanmaraş Yunus Emre Mahallesi’nde “yan baktın” tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü. İki kişi yaralandı, ağır yaralı kişi ameliyata alındı.