© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Güngör En Çok Ziyaret Edilen Millet Bahçesinde İncelemelerde Bulundu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ikinci etap çalışmaları başlayan Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu. İnceleme sonrası Başkan Güngör, Millet Bahçesinde hemşehrilerimizle sohbet etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ikinci etabına başlanan Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi aldı.

 

Başkan Güngör: “Bosna Halkına selam gönderiyoruz”

Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi’nin ikinci etabının çok kısa süre içerisinde faaliyete geçeceğini ifade eden Başkan Güngör: “Yerleşim alanları içerisinde olan bu tür park ve bahçelerimiz halkımızın yoğun ilgi gösterdiği alanlar. Daha önce birinci etabı tamamlanan Millet Bahçemizin ikinci etap çalışmalarını da bir ay gibi bir sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. İkinci etabının da tamamlanması ile buradan daha fazla ailelerimiz istifade edecekler. Buranın bir diğer özelliği ise Bosna’nın Bilge Lideri Aliya İzzetbegoviç ismini taşıması. Kendisini bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, Bosna Halkına da buradan selam gönderiyoruz. İkinci etabın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

6 bin 500 metrekare alan içerisinde gerçekleştirilen çalışmalarda yürüyüş yolu, yeşil alan, kent mobilyaları montajı, çocuk oyun alanı, aydınlatma, otomatik sulama sistemi ve bitkilendirme yapılacak.

İlginizi Çekebilir

Bilim ve Sanat SÜRBİLFEST’te Buluştu: Kipaş Holding’den Festivalde Çifte Çıkarma!

Kahramanmaraş’ta sürdürülebilirlik bilincini yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen Sürdürülebilir Bilim Festivali (SÜRBİLFEST), Piazza AVM büyük bir coşkuyla devam ediyor. Bölgenin köklü sanayi devlerinden Kipaş Holding, festivalde hem çevreci üretim vizyonunu simgeleyen Kipaş Kağıt hem de çalışanlarının sahne aldığı Kipaş Holding Müzik Kulübü ile yer alarak etkinliğe renk kattı.

SANKO Üniversitesi’nde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı Açıldı

Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) 5 Ekim 2026 tarihli Yürütme Kurulu kararıyla, SANKO Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı açıldı.

Zuhal Karakoç’tan kendisini hastanede ziyaret eden Osman Tunahan’a kitap hediyesi

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyaret eden Osman Tunahan’a üç kitap hediye etti.

Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"

Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.

Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı

Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

TÜM HABERLER