Başkan Güngör, Dünya Müslüman Âlimler Birliği Genel Sekreteri Karadaği ile Bir Araya Geldi
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör; Dünya Müslüman Âlimler Birliği Genel Sekreteri Ali Muhyeddin Karadaği, DİB Din İşleri Yüksek Kurul Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Haçkalı ve Müslüman Ülke ve Topluluklar Daire Başkanı Dr. Abdulcelil Alpkıray’ı makamında ağırladı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bir dizi ziyarette bulunmak için şehre gelen Dünya Müslüman Âlimler Birliği Genel Sekreteri Ali Muhyeddin Karadaği, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurul Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Haçkalı ve Müslüman Ülke ve Topluluklar Daire Başkanı Dr. Abdulcelil Alpkıray’ı makamında ağırladı. Kahramanmaraş İl Müftüsü Mustafa Tekin’in de yer aldığı ziyarette heyet, 6 Şubat’ta meydana gelen depremler ve can kayıpları için Başkan Güngör’e geçmiş olsun ve taziye dileklerini iletti. Dünya Müslüman Âlimler Birliği koordinesinde şehre kazandırılacak eğitim, sağlık, ibadet ve konut kompleksinin görüşüldüğü ziyarette Başkan Güngör, destekleri için heyete teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Dulkadiroğlu Kırsalında Asfalt Seferberliği
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun kırsal Söğütlü Mahallesi’ne ulaşım sağlayan yaklaşık 4 kilometre uzunluğunda ve 9 metre genişliğindeki yolu asfalt ile kaplıyor.
Futbol Efsaneleri Kitap Fuarı’nda Kahramanmaraşlılarla Buluştu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, bu kez Türk futbolunun efsanelerini ağırladı. Tanju Çolak, Mehmet Özdilek ve İbrahim Yattara ile TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan, Başkan Fırat Görgel eşliğinde fuarı ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi.
Kitap Fuarında 3 Önemli İsim Okurlarıyla Buluştu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nın 5’inci gününde düzenlenen söyleşi programlarında usta yazarlar Nedim Şener, İhsan Süreyya Sırma ve Mehmet Cemil, edebiyatseverlerle kapsamlı bir söyleşi etkinliğinde bir araya geldi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Amatör Spor Kulüplerine 15 Milyon TL’lik Destek
Başkan Fırat Görgel öncülüğünde amatör spora desteğini her yıl artıran Büyükşehir Belediyesi, 2026 yılında kulüplere toplam 15 Milyon TL katkı sunacak. 8 Milyon TL nakdi ve 7 Milyon TL ayni destekle amatör sporcuların ve kulüplerin yanında olunacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Göksun Kırsalında Ulaşımı İyileştiren Asfalt Hamlesi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun’un kırsal mahallelerinden Çağlayan’ı Kayseri Yolu’na bağlayan yaklaşık 2 kilometrelik ana güzergahı baştan sona asfaltla yeniliyor.
Kahramanmaraş Stadyumu’na Türk Futbolunun Efsanelerinden Tam Not
Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Türk futbolunun efsane isimleri Mehmet Özdilek, Tanju Çolak ve İbrahim Yattara ile TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan’la şehrin yeni stadyumunda incelemelerde bulundu. Futbolun efsaneleri yeni stadyumun Kahramanmaraş’ın spor geleceğine önemli katkılar sunacağını belirtti.