© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Güngör, Doru Mobilya Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

Doru Mobilya işletme sahibi Ahmet Kamil Şirikçi ve çalışma arkadaşları ile bir araya gelen Başkan Güngör, “İşçi kardeşlerimizin öğle aralarına eşlik ettik, sofralarına misafir olduk. Nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Gerçekleştirdiği fabrika ziyaretleri ile sık sık işçilerle bir araya gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün bugünkü adresi, Doru Mobilya oldu. Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ramazan Kibar ve Hanifi Toptaş’ın da yer aldığı ziyarette işletme sahibi Ahmet Kamil Şirikçi ile bir araya gelen Başkan Hayrettin Güngör, öğle yemeğinde de çalışanların sofrasına misafir oldu. Nazik misafirperverliği için Ahmet Kamil Şirikçi ve çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Güngör, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

Misafirperverlikleri İçin Teşekkür Ediyorum

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Şehrimizde faaliyet gösteren Doru Mobilya ekibiyle bir araya geldik. İşçi kardeşlerimizin sofrasına misafir olduk. Ülkemizin öncü firmalarından gelen ürünleri alıcıların beğenisine sunan işletme sahibi Ahmet Kamil Şirikçi nezdinde tüm çalışanlarına hayırlı işler diliyor,  nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.

Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”

Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu

Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.

TÜM HABERLER