© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Güngör; “Bu Zorlu Sürecin Üstesinden Hep Birlikte Geleceğiz”

Sosyal hizmet uzmanlarıyla bir araya gelen Başkan Güngör, “Var gücüyle hemşehrilerimizin yardımına koşan herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz. İnşallah devlet millet olarak bu zorlu sürecin de hep birlikte üstesinden geleceğiz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci ile Şairler Tepesi’nde düzenlenen programda psikolog ve sosyal hizmet uzmanları ile bir araya geldi. Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya’nın de yer aldığı programda psikolog ve sosyal hizmet uzmanlarıyla sohbet eden ve taleplerini dinleyen Kirişci ve Güngör, katılımcılardan gelen soruları da yanıtladı.

YARALARIMIZI HIZLA SARIYORUZ

Program sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Güngör, “6 Şubat depremlerinin ardından yaralarımızı hızlı bir şekilde sarma ve şehrimizi tekrar ayağa kaldırma noktasında tüm paydaşlarımızla birlikte yoğun gayret gösteriyoruz. Bugün de depremin ilk anından itibaren sahada olan, bilfiil görev yapan, psiko-sosyal destek noktasında hemşehrilerimizin yardımına koşan psikolog ve sosyal hizmet uzmanı kardeşlerimizle bir araya geldik. Var gücüyle hemşehrilerimizin yardımına koşan herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz. İnşallah devlet millet olarak bu zorlu sürecin de hep birlikte üstesinden geleceğiz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER